pagut Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam koledzy,mam już upatrzone felgi do mojej E30,tzn.model borbety A,potrzebuje tylko waszych porad i doświadczeń które są lepsze 15-tki czy 16-tki,jakie do nich opony-rozmiar najlepszy?.Czy 16-tki dobijają na zawieszeniu,czy trzeba do nich dystanse,itd,jaki komfort?.Dodam że na razie nie chcę obniżać zawieszenia.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Bierz 16tki jak nic nie chcesz obnizac to bedzie w sam raz , opony są troche uzależnione od szerokosci felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagut Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czy do 16-tek o szerokośći 7.5 dobre będą opony 205 na 50?.Od którego rozmiaru opon w e30 na 16 calowych felgach trzeba już stosować dystanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 dystanse raczej stosuje się przy wysokim ET felgi, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 witam ja mam na e30 borbet wzor''T'' 16''-9'' ogumienie 215/40/16 et30 tyl wchodzi spoko ale przod dystans 15mm autko jes deliktnie obnizone(moze ktos ma opony w tym rozmiarze na sprzedaz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 szakal z przodu z takim et i tym dystansem jest git - chodzi mi o to, czy nie obciera nic? jaką masz lagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi