Waldi369 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ..już mam tak namieszane na wyświetlaczu,że najchętniej bym to wszystko skasował ale nie chcę czegoś schrzanić dlatego szukam pewnej inf. z góry dzięki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Podjechac do najbliższego Bosch Servisu (Auto Partner) i zapytać ile to kosztuje -- mnie tak doradzili i pojechałem - zmieniłem filtr i olej - skasowali gratis - ale nie wiem czy Tobie też tak się uda (może jest to w cenie wymiany - jak chcesz to mogę się dowiedzieć ale dopiero w czwartek) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ..w informacjach klubowych są opisy jak kasować insp. ale nie widzę konkretnie dotyczącego E32 może własciwy jest któryś z zamieszczonych ....? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Też "gdzieś kiedyś" widziałem taki opis ale (chyba ??) był tylko do E-30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi