Waldi369 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 <bmw_2> Właśnie się wpisałem do tego KLUBU - z marką jestem związany od kilkunastu lat i jakoś nie mogę się wymigać bo.. niestety w żadnym innym aucie nie czuję się dobrze a doświadczenie mam niemałe za 50 lat..teraz jeżdżę E 32 3.0 od czterech lat.Niedawno musiałem pojeżdzić przez 2 tyg. punto i wierzcie mi nie potrafię wyrazić jakiego doznałem szoku po powrocie do swojej 7mki..poczułem się jak w kosmosie.. Pozdrawiam Serdecznie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 witamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam serdecznie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam Kolegę w 730i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 bmw_beer <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 bmw_beer halo halo bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 50+18=... Nie rozumiem wogole twoich liczb Skad 18 ? A to zdanie z liczba 50 przeczytaj ze rozumieniem dokladniej a wracajac do tematu , witam sredecznie ... Mam pytanko , czy aby nie chodzisz czasem na silownie na Nowy Dwor ? Lub ewentualnie zamieszkujesz ulice zagloby ? :mrgreen: Bo znam takiego pana z taka sama 7 Ok , juz wiem ze to nie ta sama osoba z tamta sobie pogadalem , i oczywiscie nasluchalem sie o wojnie i innych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi369 Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ..sorry oczywiście 50 bez 18... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 witam witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki78 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 <bmw_2> <bmw> bmw_beer Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 siemka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 witam ..ani wiek auta ani wlasciciela nie gra roli...wszyscy kochamy ta sama marke <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes6937 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no ja to też mam bemke od tygodnia i będę ją chciał popsuć jakimś gazem ale nie wiem jaki jest najlepszy, pomożecie???? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam serdecznie <bmw> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam <bmw_2> i pozdrawiam bmw_beer !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witam, witam...........w sumie sam zgłupiałem 18 czy 50 )) :mrgreen: :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam na pokładzie <bmw> <bmw_2> siudema to siudema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witam witam :!: :!: :mrgreen: <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi