grubby26 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witam! mam pytanko co dalej mam zrobic bo nie daje rady! wymienilem przeplywke, swiece,fajki, sprawdzilem wtyczki a autko dalej nie wkreca sie do 3 tys ma dola,strzela w ssacy i delikatnie po chwili telepie sie na wolnych! z gory dziekuje!!! Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Pierwsze pytanie , czy jest gaz ? Jeśli tak to jaka instalacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby26 Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Czesc! jeszcze niema gazu ale chce ja przygotowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zobacz czy gdzies nie ciagnie lewego powietrza , a równie dobrze moze być to czujnik połozenia wału , albo sterownik. Najlepiej podjechac na kompa i sprawdzić czy nie ma jakiś błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby26 Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dzisiaj wymienilem czujnik polozenia przepustnicy tez nic nie dalo! ale sprobuje najpierw z czujnikem walu bo mam na zamiane! aco myslisz z glowicą jest wszystko w porzadku? sprawdzalem kompreche wszedzie bylo po 16 tylko na 2 cylin po dluzszym kreceniu wskoczylo dopiero na 16! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Z głowicą na pewno jest ok , cisnienie w cylindrach też masz dobre , trzeba sprawdzać po kolei reszte rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby26 Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 no to sprobuje najpierw z czujnikiem walu mam jeszcze czujnik walka i komputer ile mniej wiecej kosztuje podlaczenie do kompa? i wiesz co nie zagladalem jeszcze do filtra paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Nestety nie wiem ile kosztuje podłączenie do kompa , ale nie są to aż takie kosmiczne pieniądze , zależy gdzie. Filtr też trzeba sprawdzic czy nie jest przypchany , ale raczej gdyby tak było, muliło by w całym zakresie obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby26 Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dzieki bardzo!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi