///M3 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam mianowicie u mnie obroty tylko na gazie faluja dodam ze sonda lambda jest nowa , przy ruszaniu z niskich obrotow nie chce jechac ( ruszyc ) telepie sie trzeba dac pare setek obr. wyzej tak ponad 1100 i rusza ladnie.. czasami śmierdzi w samochodzie gazolina choc servis sprawidzil i jest szczelna no i potrafi czasami zgasnąc jest to instalacja sekwencyjna firmy tartarini .... panowie pomocyyy bo mnie nerw bierze powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 a byłeś gdzieś u gazowników na regulacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 bylem na regulacji wyregulowal i tyle to dało ze mniej gaśnie w sumie to raz na tydzien zgaśnie i smierdzi wtedy gazem i nie wiem co to moze byc czy ktos ma pomysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hehe Mialem tak samo w e 39 gasla smierdzialo gazem ! Zobacz na wezyki od mixera gazu moga byc popekane albo nieszczelnie przymocowane !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 mhm ok sprawdze zobaczymy czy cos to da jesli ktos ma pomysł jeszscze jakis to prosze o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 akurat to umnie bylo wada jezdzilem po gazownikach i dupa najlepiej niech to ktos zobaczy co sie troche zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jedz na terem autogoełdy u nas. jest tam zakład gosciu wszystko zrobi i doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 autogielda ? hmm podjade ile bierze za porady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 nom gosciu na autogieldzie podobno kozak duzo slyszalem o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 nic nie bierze osatnio mi naprawił instalke za free:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 byłem okazalo sie ze gaz mi ucieka ale on tej instalacji nie robi wyslal mnie gdzies na robotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 uuuu to radze szybko jeszac bo jeszcze bedzie pierwsze palące sie E34 we Wroo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 no wiec panowie bylem w gazowni i sie okazalo ze mam do wymiany reduktor ... i podobno wszystko jest spowodowane tym faktem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat551 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 dlugo jezdzisz na tej instaracjii jesli jest nowa musi sie ulozyc jakies 6 tysiecy km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 problem rozwiazany wymieniłem instalacje na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I jak sie STAG sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tak jak nalezy nie ma problemow z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi