pawelo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a to przez tego pana wyżej ciebie,był tak zdenerwowany łamaniem regulaminu w dziale giełda,ze zawnioskował o usuniecie go z nieprzeczytanych no i nie wyświetla...............wszystkim:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 proponuję dodać jedną opcję do funkcji "Postaw Piwo" a mianowicie jakieś potwierdzenie typu "Stawiasz Piwo" użytkownikowi mareq3000 i przycisk potwierdzający np."ok" nie wiem czy tylko ja jestem taką gapą i przy posługiwaniu się padem a mianowicie przy przewijaniu strony już 2x postawiłem dwóm osobom piwka, na zdrowie Panowie, myślę, że taka funkcja wykluczyłaby wyżej wymienione pomyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 moja sugestia może by stworzyć dział porady prawne maxbimmera ?? może mamy jakiegoś radcę prawnego na forum ?? jestem na etapie walki ze złodziejami z US i poradziłbym się odwdzięczę się prawem rodzinnym , cywilnym walką z komornikami itp. może taki dział by się przydał ?? tylko nie wiem czy to nie zaśmiecanie forum ?? w końcu każdy gdzieś tam po sądach troszkę pobiegał doradzić może i w kwestiach podatkowych także jak i w kontaktach z prokuratorem czy policją :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 moja propozycja,nie wiem czy możliwa: jest ankieta na forum(w tej chwili kalendarz) głos oddało 38 osób a na forum było tyle aktywnych userów można to zrobić tak : loguje się,wyskakuje ankieta i muszę oddać głos,aby korzystać normalnie z forum :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A co do tej ankiety to trochę lipa , bo zaznaczyłem 1 furę i oddałem głos , a można było głosować na dwie, z drugim głosem chciłem się wstrzymać na chwilę, ale potem już nie można było zagłosować ponownie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dajesz głosuj to zamykasz ankiete. Co do tego co pawelo naposał osobiście nie chciałbym nikogo zmuszać do głosowania ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Też uważam ze głosowanie na siłę nic nie zmieni z wyjątkiem liczby. Liczy się jakość a nie ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Liczy się jakość a nie ilość że jak :?: ja tobie głos ,a ty mi chociaż będzie choojowe zdjęcie :?: następnie mam kupić taki kalendarz i paczać miesiąc na nie :?: a później lament,że brak chętnych ze zdjęciami i na kupno takiego kalendarza :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 że jak ja tobie głos ,a ty mi chociaż będzie choojowe zdjęcie następnie mam kupić taki kalendarz i paczać miesiąc na niea później lament,że brak chętnych ze zdjęciami i na kupno takiego kalendarza Tez racja swoja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 można to zrobić tak : loguje się,wyskakuje ankieta i muszę oddać głos,aby korzystać normalnie z forum :?: moim zdaniem dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ale przymusowe głosowanie nie zwiększy ilości fotek. A jak będzie na kogo głosować to nawet mało głosów wystarczy żeby kalendarz był super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ponieważ w ostatniej edycji zostałem przez niektórych bezpodstawnie posądzony o próbę oszustwa podczas głosowania proszę o zablokowanie możliwości brania udziału w sondzie dla kont które powiedzmy maja mniej czasu online niż np tydzień, dzięki temu żartowniś więcej nie namiesza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Hejka, Proponuje dołożyć w dziale Mechanika i Elektryka kolejnych modeli BMW serii F ? bo już kilka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi