tazunio Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 wieeeelki negatyw ps.<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To akurat dobry pomysl, bo ja też nie chcąc się przedstawiac "kosa trzy dwa pięć i" zawsze mowiłem Mariusz i przez to mało kto kojarzył jestem ZA Właściwie to nie wiedziałem że masz na imię Mariusz parę razy się spotkaliśmy a nawet nie pytałem o imię dobry pomysł Tomasz podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 popieram pomysł jak najbardziej na "+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ło co chodzi z tymi zielonymi pionowymi kreseczkami pod nickiem ? i dlaczego mam tylko dwie ? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ło co chodzi z tymi zielonymi pionowymi kreseczkami pod nickiem ?i dlaczego mam tylko dwie ? lolol Nie mam pojęcia o co z tym chodzi ale dlaczego ja mam tylko jedną :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Też mnie to zastanawiało, nie wiem co to "robi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Panowie beemki macie i nie wiecie co to zelona kreseczka?INSPEKCJA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kuziem przecież ty informatyk jesteś??? proszę mi to sprawdzić po kodzie źródłowym (jeśli jest coś takiego lolol ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 do dzisiaj pamiętam jak podszedł do mnie Mati na spocie jakiś rok temu na magnolii i w pewnym momencie powiedział, coś w stylu: to Ja, Mati dwa zero pięć dwadzieścia osiem ... :lol: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahaha, dobre, pamietam ale to byl moj drugi spot wiec mialem prawo tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kuziem przecież ty informatyk jesteś??? proszę mi to sprawdzić po kodzie źródłowym (jeśli jest coś takiego lolol ) Ale nie wszystko wiedzący i uczę się jeszcze Nie wiem co to, ale tylko Ty masz dwie kreseczki, tak przynajmniej zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ...bo prawda jest taka, że dwie kreseczki to mają tylko Pradawni Bogowie i król Julian oraz nieskromnie JA lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jak to co?w wojsku nie byliście?a,pewnie nie,kapral tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 same koty... starsze szeregowce lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 no,no,kite straciłem w Gubinie,wojska pancerne:lol:,T-72M ,800KM:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Moja klasa stwierdziła że to poziom wtajemniczenia na forum. Razem rozkminiliśmy że tazunio jest top piszący w tym miesiącu i tylko on ma dwie kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 tazunio jest top piszący w tym miesiącu i tylko on ma dwie kreski Brzmi jak wynik testu ciążowego :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 też jestem ciekawy co oznaczają te kreski na innych forach widziałem, że w tym miejscu są znaczki oznaczające "stopień zaawansowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Brzmi jak wynik testu ciążowego :lol: :drunk: Sprawa rozwiązana!!! Taz sam pisał że chciałby zmajstrować jakiegoś potomka na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Sprawa rozwiązana!!! Taz sam pisał że chciałby zmajstrować jakiegoś potomka na przyszły rok e46 kombi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie wiem jak reszcie mi nie działa jak sie loguje napis powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie wiem jak reszcie mi nie działa jak sie loguje napis powitania Ja mam tak samo , ale w sumie to info widzisz jakieś 5 sekund więc mi to osobiście w niczym nie przeszkadza :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wiesz mi to nie przeszkadza tylko mówię żeby udoskonalić doskonałe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wiesz mi to nie przeszkadza tylko mówię żeby udoskonalić doskonałe forum Nie no jasne im więcej błędów się wyłapie tym lepiej będzie śmigało , więc każde takie info jest przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A czy te powiadomienia o nowej wiadomości to odeszły bezpowrotnie? Bo trochę denerwujące sprawdzać czy jest jakaś wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A czy te powiadomienia o nowej wiadomości to odeszły bezpowrotnie? Bo trochę denerwujące sprawdzać czy jest jakaś wiadomość... Z tym to jest w ogóle jakiś czeski film .... już specjalnie patrzyłem na 3 różnych kompach i na wszystkich mi działa. Dla przykładu u mnie na lapku XP+FF8 powiadomienia działają u Pauliny na Viście+Opera też działają powiadomienia. Jedyne co mi przychodzi na myśl to tak jak Krzysiek pisał jakieś wersje zainstalowanej JAVA albo Flash'a różnie interpretują w przeglądarce to wyświetlanie , względnie możliwe że macie na kompach jakieś blokady reklam zainstalowane w przeglądarce i stąd takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi