łazik Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 łazik a co z ta uszczelka for me ?? no niestety mam ale okazało sie że jest do banii :oops: kolega przyjedzie za tydzień z aystrii to ma mi przywieżć bo z nim gadałem ale niewiem czy możesz tyle czekac:d??? p.s. ktos na rajdzie zatankował benzynę na BP i uciekł ze stacji.oczywiście czarną beemą :mrgreen: . i zgadnijcie kto zostal podejrzanym hehe :twisted: przeszukali mi cały wóz ,szukali fałszywych tablic rejestracyjnych no ale nic nie znależli[oprócz pily łańcuchowej w bagażniku :mrgreen: To mamy nowa ksywke dla Łazika Pilarz no gliniarz ten był piłą zainteresowany myślał że będę drzewa na OS kładł..prosto kuzajowi pod maske :mrgreen: :mrgreen: pilarz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 widzę kosa żeś chyba na jakiejs dojazdówce ich dopadł :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 widzę kosa żeś chyba na jakiejs dojazdówce ich dopadł :mrgreen: :mrgreen: po świdnicy z nimi polatałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi