łazik Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 witam.w dniach 5-7 maja blisko mnie :mrgreen: hehe rozgrywany będzie 34 RAJD ELMOT-REMY więc jako fanatyk rajdowy jeśli macie chęć to zapraszam szczególnie wszystkich co lubia piękne boki na kostkę w walimiu.niektórzy jeżdżą tamtędy na narty [no nie ''mordulec?? :wink: ] to na rajdzik tez mogą podjechać. w piątek od 16.00 do 20.00 odcinek testowy na'' patelniach'' walimskich <bmw_1> .a od soboty i niedzieli rana ostre ściganie[to co tygryski lubia najbardziej :mrgreen: ].ja będę napewno choć moja już prawie rodzi :mrgreen: no ale zdąrze tu i tu happy_bmw więcej info: http://www.rajdelmot.pl/aktualnosci.php znajdziecie tam trasę z mapkami oraz zawodników i fury którymi jadą. zapraszam serdecznie bmw_beer a na rozgrzewkę polecam dziś o 18.00 na eurosporcie relacje na żywo z RSMŚ rajdu argentyny. z odcinka kończącego ten rajd happy_bmw happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Hej! Miałby ktoś ochotę wybrać się w sobotę popodziwiać trochę rajdóweczki. Gdybym miał w aucie przynajmniej trzy osoby to już byśmy śmignęli, trzeba tylko pamiętac że moje cudo na gazolinie jeździ ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Hej!Miałby ktoś ochotę wybrać się w sobotę popodziwiać trochę rajdóweczki. Gdybym miał w aucie przynajmniej trzy osoby to już byśmy śmignęli, trzeba tylko pamiętac że moje cudo na gazolinie jeździ ;-) Pozdrawiam JA jestem :mrgreen: :mrgreen: może jeszcze ktoś :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Hej!Miałby ktoś ochotę wybrać się w sobotę popodziwiać trochę rajdóweczki. Gdybym miał w aucie przynajmniej trzy osoby to już byśmy śmignęli, trzeba tylko pamiętac że moje cudo na gazolinie jeździ ;-) Pozdrawiam JA jestem :mrgreen: :mrgreen: może jeszcze ktoś :?: :roll: bede negocjował z tata, mam nadzieję że mi się powiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 jak chcecie jechac w niedziele to ja na 51% mogłbym pojechać (jak ktoś by mnie zabral ) tylko napiszcie na PW albo gygy ile sie trzeba zrzucić itp. I zobacze jak nie bede jechał gdzie indizej to moze bym pojehcał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 jak chcecie jechac w niedziele to ja na 51% mogłbym pojechać (jak ktoś by mnie zabral )tylko napiszcie na PW albo gygy ile sie trzeba zrzucić itp. I zobacze jak nie bede jechał gdzie indizej to moze bym pojehcał bob polecam przyjazd w sobotę bo w niedzielę jak to na rajdzie,może już za dużo aut nie być :wink: :mrgreen: P.S wstęp na 0S to około pięć złotych także jeszcze oprócz paliwa doliczcie po 10-15 zeta.no chyba że pójdziemy gdzieś bokiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 gadałem na gg z Piotrkiem na 75% jade :wink: ma ktoś mapki rajdu? ja Proponowałbym na kostki w Walimiu :twisted: jakiś dokładny rozkład rajdu i trzeba sie dogadać moze pojade :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 tu masz mapke bobie :wink: http://www.rajdelmot.pl/doc/mapy/etap1_m.jpg ja też bedę w walimiu :mrgreen: ale zawsze możecie jechać na inne oesy;to od was zależy.ja bedę stał w walimiu na zjeżdzie do miasta bo tam jadą na wielkiej ''bombie'' 180-190km/h [ w tamtym roku w ''ośkach'' odcinało zapłon :twisted: ] a 300 metrów wyżej są sławne ''patelnie'' i boki tam murowane :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 no dobra to nawet jak ktoś mnie przygarnie to o której chcecie wrócić? Tak mniejwięcej? po południu? wieczorem? HĘ? :mrgreen: bo potrzebuje to wiedzieć hehe aha i jak coś to wogole kto jedzie i czyim samochodem? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No to Panowie rajdowcy , prosze o obszerną relacje zdjęciową , zeby potem nie bylo tłumaczenia ze : zatrułem sie dymem z grila , browar był za ciepły , rece mi sie trzęsły , zapomniałem przełożyc baterii z pilota do cyfrówki ...... itp :lol: :lol: :lol: A tak powaznie to miłej zabawy i uwazajcie na drodze <bmw_1> "niech przez las RWD prowadzi Was" :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 jade Ja, Byq i Maltarn, startujemy Mordulec z naszej metropoli o 8:30 :wink: bedzie obszerna relacja bo biore 2 cyfrówki i statyw żeby ładne fotki były PS: Mordulec nie szalej :wink: bo dzisiaj psy trzepią u nas, nawet rowerzystów :shock: poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Fajnie , ze sprzet juz naszykowany <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer Co do tej policji to ja od jakiejs godzinki nidzie sie nawet pieszo nie ruszam bo jestem .... a raczej nie .... znaczy sie nie chce mi sie auta prowadzic :lol: :lol: :lol: A rowerzystów to łapią na suszarke czy jak ?? :lol: :lol: :lol: <bmw_4> happy_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 A rowerzystów to łapią na suszarke czy jak ?? ta 8) śmiej sie ale jeden dmuchał w alkomat :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 własnie wróciłem z odcinka testowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i.......jutro się będzie działo!!!! czekam na was w walimiu,chyba że macie jakieś inne plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 A rowerzystów to łapią na suszarke czy jak ?? ta 8) śmiej sie ale jeden dmuchał w alkomat :lol: Smiejcie sie smiejcie , znajomy z innego forum rowniez kierowca BMW Jadac droga dla rowerow lekko podpity stracil prawo jazdy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Hyhyhy.... Wyruszamy jutro jak BOB napisał, koło 8:30 będziemy u niego dotrzxemy nie wiem jak, plany lekko uległy zmianie bo ostatecznie pojedziemy z Michu78 ale to tylko ta mała zmiana Ja też biorę cyfraka Pozdrawiam i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 wróciliśmy 8) rajd rewelacyjny, bylismy na rozpoczęciu na rynku w świdnicy potem kostka walimska :twisted: a pozneij jeszcze jeden odcinek ale nie pamietam nazwy Kuzi wymiata! Tak jak on jezdizl po kostce to masakra :shock: później wrzucę fotki. Dzięki Dla Michała,Byqa i Maltarna za fajny wypad :wink: Pozdro bmw_beer dorzucam fotki: więcej wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Nie skłamie mówiąc że było megaśnie :mrgreen: dzieki chłopakom za super zabawe :wink: i wogóle super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Super wypad :mrgreen: Moje fotki są u mnie na FTPie, namiary: Host 156.17.235.178:1981 użytkownik/hasło: bmw/bmw Ci co nei wiedzą jak to ściągnąć, niech zainstalują total/win commandera i piszcie na priva to wytłumaczę Dzięki chłopaki za dobrą zabawę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 właśnie wróciłem.myje się,browar i spać bo jutro pobudka o 7.00 i na OESy :wink: sorki chłopaki że z wami za dużo nie przebywałem ale ja muszę być non-stop w ruchu na rajdzie :mrgreen: tym bardziej że przez pół roku na żadnym nie byłem no i miałem głoda happy_bmw ale widzę że sie podobało <bmw_2> a najlepsze jest to że komisja sędziowska odwołała os nr.7 [ten na którym żeśmy się spotkali był nr.4 :wink: ], a to dlatego że w poprzedniej próbie[na tej której byliśmy] kuzaj osiągnął zbyt dużą średnią prędkość na odcinku a miał 134km/h a przepisy tego zabraniają.dibra bo już niewiem co pisze idę spać.nara!!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 to super chłopaki że wam sie wyjazd udał - mam nadzieję że dzięki mnie m.in. :roll: - szkoda ze nie byłem :evil: dzięki Byq za ftp-a właśnie filmiki zasysam a później jpg-i, dużo tego :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 łazik a co z ta uszczelka for me ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 łazik a co z ta uszczelka for me ?? no niestety mam ale okazało sie że jest do banii :oops: kolega przyjedzie za tydzień z aystrii to ma mi przywieżć bo z nim gadałem ale niewiem czy możesz tyle czekac:d??? p.s. ktos na rajdzie zatankował benzynę na BP i uciekł ze stacji.oczywiście czarną beemą :mrgreen: . i zgadnijcie kto zostal podejrzanym hehe :twisted: przeszukali mi cały wóz ,szukali fałszywych tablic rejestracyjnych no ale nic nie znależli[oprócz pily łańcuchowej w bagażniku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 no ja poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 łazik a co z ta uszczelka for me ?? no niestety mam ale okazało sie że jest do banii :oops: kolega przyjedzie za tydzień z aystrii to ma mi przywieżć bo z nim gadałem ale niewiem czy możesz tyle czekac:d??? p.s. ktos na rajdzie zatankował benzynę na BP i uciekł ze stacji.oczywiście czarną beemą :mrgreen: . i zgadnijcie kto zostal podejrzanym hehe :twisted: przeszukali mi cały wóz ,szukali fałszywych tablic rejestracyjnych no ale nic nie znależli[oprócz pily łańcuchowej w bagażniku :mrgreen: To mamy nowa ksywke dla Łazika Pilarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi