Tomaszeks_88 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 nie napisales tego wprost ale po postach mozna tak wywnioskowac.... ja tez jestem zadowolony z Castrola ale jakbym sie mial cofnac te 4lata wstecz to bym zalal lepszym olejem ale teraz juz troszke za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jednemu podoba sie corka,drugiemu tesciowa a trzeciemu obie naraz wolnosc wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja tez jestem zadowolony z Castrola ale jakbym sie mial cofnac te 4lata wstecz to bym zalal lepszym olejem ale teraz juz troszke za pozno... To w koncu jestes zadowolony czy nie, skoro uwazasz ze motul, valvoline, lotos czy nawet kujawski z pierwszego tloczenia bedzie lepszy dla twojego silnika to go sobie po prostu nalej. Nikt tu nikogo nie zmusza do kupna castrola tylko "sprzedaje" swoje spostrzezenia z eksploatacji silnika na nim , nadal twierdze ze jest to bardzo dobry olej i skoro zalozyciel tego tematu pyta jaki polecamy to ja polecam castrol-a ( NIEMIECKIEGO ), mordulec poleca inne i moze zeczywiscie sa dobre choc np. na motulu jezdzilem suzuki tl1000r i nie jestem zadowolony ( szybkie zuzycie i wysoka cena ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholo e30 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dziekuje koledzy za takie zainteresowanie moim tematem....pozostanę przy oleju półsyntetycznym i właśnie będę prawdopodobnie zalewał albo Motula albo cos z Valvoline bo duzo dobrego słyszałem o tych olejach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi