KyloHimself Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pilnie potrzebuję pomocy. W którym miejscu znajdę wbity numer nadwozia w E30 Touring 318 05/1992 ? Obszukałem całą komorę silnika, progi, bagażnik i nic oprócz tabliczki znamionowej. Potrzebuję tego na już więc proszę o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 np. na podszybiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Na podszybiu nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Na grodzi czołowej pod przednią szybą po środku, sprawdz pod plastikiem może gdzieś tam Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Kosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jeśli to oznacza konieczność ściągania plastikowej osłony z wiązką kabli to niestety będzie musiało poczekać do wieczora, bo zaraz lecę do roboty. Ale dzięki za podpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 raczej pod osłoną, ja takiej nie mam więc nr mam na wierzchu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 nie pod plastikiem,miedzy uszczelka a "załamaniem", tu na zielono 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyloHimself Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jest znalazłem. Dokładnie tam gdzie wskazali Kosa i pawelo85. Poprostu było tyle śniegu i lodu na aucie że nie mogłem się doszukać. Sorki za problem i jeszcze raz wielkie dzięki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi