bilii Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam panowie po zamontowaniu głowicy strzela na benzynie i gazie moze byc żle ustawiony razrząd lub cos innego znajomy mi to składał i nie działa tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 moze byc zle ustawiony rozrzad ale moze tez byc np zla mieszanka paliwa z powietrzem.... to zalezy co tam robiliscie i co zmienialiscie.... Generalnie wszystko co ruszaliscie nalezalo by sprawdzic....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tak wogole to co to jest za pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 były wymienione zawory poniewaz uległy po krzywieniu.glowica zastała cała zrobiona kolego mi to składał ale musiałem go poprawic gdyż pomylił sie o jedno ogniwo na wałku ssacym ustawiłem cały rozrząd i wszystko było ok.Ale po przejechaniu kilku kilometrów zaczeła strzelac jak na benzynie i gazie razrząd ustawiałem bez blokad a koła zebate na wałkach mozna regulowac moze tu tkwi cały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 e-34 m-50 2000 24v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nigdy nie ustawialem rozrzadu w samochodzie raz w motorze ale m50 to jest dosc nowoczesna jednostka i tak na odleglosc nie pomoge... trzeba poczekac na kogos kompetetnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 oki dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi