el_banano Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 u mnie również bez zarzutów, nowy design strony jest o wiele lepszy i czytelniejszy, bez żadnych problemów mi działa na operze, mozilli i ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jesli pisze do kogos na PW to raporty wysylania i odbioru wiadomosci lacznie z nazwa tematu wyswietlaja sie w czacie na dole strony glownej.Jest to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Początki bywają trudne, ale ogólnie in plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tak odnośnie komentarzy do nowego designu forum to z mojej strony jest rewelacja, ale z tymi przyjaciółmi na forum to robi sie troche taka druga nasza-klasa, ale domyślam sie ze tego sie nie da przeskoczyć. nie chce aby mnie ktoś źle zrozumiał, ale moim zdaniem to np grono klubowiczów to już w pewien sposób przyjaciele. Osobiście mi to nie przeszkadza, to tylko moja opinia o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jesli pisze do kogos na PW to raporty wysylania i odbioru wiadomosci lacznie z nazwa tematu wyswietlaja sie w czacie na dole strony glownej.Jest to normalne? Tak normalne, w sumie dziwna funkcja, ale widzisz to tylko Ty i odbiorca PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a tak odnośnie komentarzy do nowego designu forum to z mojej strony jest rewelacja, ale z tymi przyjaciółmi na forum to robi sie troche taka druga nasza-klasa, ale domyślam sie ze tego sie nie da przeskoczyć. nie chce aby mnie ktoś źle zrozumiał, ale moim zdaniem to np grono klubowiczów to już w pewien sposób przyjaciele. Osobiście mi to nie przeszkadza, to tylko moja opinia o tym No ta funkcja może być przydatna, chyba (np. łatwiej odnaleźć użytkownika z którym chcesz się skontaktować) Słyszałem też o tym pozytywne opinie dlatego na razie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No ta funkcja może być przydatna, chyba (np. łatwiej odnaleźć użytkownika z którym chcesz się skontaktować) Słyszałem też o tym pozytywne opinie dlatego na razie zostanie. nie no w sumie racja, patrząc na to z tej strony chciałem tylko tak określić to mianem mini naszej-klasy P.S. mam nadzieje że mnie nikt nie potępi za to przyrównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No ta funkcja może być przydatna, chyba (np. łatwiej odnaleźć użytkownika z którym chcesz się skontaktować) Słyszałem też o tym pozytywne opinie dlatego na razie zostanie. A mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 zajefajna oprawa graficzna forum, gratulacje Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A mi się stare podobało i nie narzekałem, ale trzeba iść z duchem czasu więc zmiany mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Możesz zrobić Printscr i podrzucić go z zaznaczeniem co jest nieczytelne, testowałem forum na wszystkich rozdzielczościach i u mnie wyglada ok. Nie dość, że wsjo się rozjeżdża, to jeszcze są błędy powodujące, że pod FF nie mogę pisać bo nie działają linki lub nie przekierowują - nie mogę dać odpowiedzi ani dokonać żadnych zmian. Nawet do profilu nie mogę się dostać. Pod IE działa i wygląda OK choć jest zdecydowanie za biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie dość, że wsjo się rozjeżdża, to jeszcze są błędy powodujące, że pod FF nie mogę pisać bo nie działają linki lub nie przekierowują - nie mogę dać odpowiedzi ani dokonać żadnych zmian. Nawet do profilu nie mogę się dostać. Pod IE działa i wygląda OK choć jest zdecydowanie za biało. Zdecydowanie to tak nie powinno wyglądać. Ktoś jeszcze tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po wejściu na IE, zalogowaniu i poprawieniu profilu coś się pozmieniało i nawet pisać wiadomość mogę, ale potestuję później. W każdym razie chyba winny był profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Chrome 3.0.195.38 FF 3.5.3 IE 8 u mnie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 u mnie wygląda to tak: i w sumie to nie wiem czy tak ten obrazek bymwa powinien być z boku Schowek01.jpg Schowek01.jpg Schowek01.jpg Schowek01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 u mnie wygląda to tak:i w sumie to nie wiem czy tak ten obrazek bymwa powinien być z boku Jest z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po wejściu na IE, zalogowaniu i poprawieniu profilu coś się pozmieniało i nawet pisać wiadomość mogę, ale potestuję później. W każdym razie chyba winny był profil Może uda Ci się przypomnieć co zmieniałeś, mogłoby to pomóc w usunięciu tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 pościagajcie sobie wszystkie "wtyczki" do przeglądarki https://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co z emotami? Bo ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dawno mnie nie bylo.Nowa szata graficzna jest w deche.Trzeba sie do wszystkiego przyzwyczaic.Troche nie moge sie odnalezc.Nie ma ilosci nie przeczytanych postow i mam problem z dodaniem foto w podpisie.Poza tym podziekowania za wklad i prace z tym zwiazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi