staho Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 zna ktoś jakiś z częściami do bmw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 na paprotnej 8 mają sporo części, w prusicach tak samo... czasami coś ciekawego zdarzy się w siechnicach ( http://www.allegro.pl/sklep/3053150_bmw3parts ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 na paprotnej maja do nowszych, rzadko coś do e30,e32, e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kojęcin pod Strzelinem, kolo sprowadza angliki na części 663 859 785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja jak Cos Potrzebuje to dzwonie do Nowej Rudy 607363273 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 szrot na ceglanej. Maja tam troche tego, niestety nie mam numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 zna ktoś jakiś z częściami do bmw?? a coś konkretnie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wojkowice wioska przed zjazdem na Wrocław wschodni trasa na Strzelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 bukowa slaska za namyslowem tel.0-880-370-651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wojkowice wioska przed zjazdem na Wrocław wschodni trasa na Strzelin własnie ten koles chciał mi kilka razy sprzedac wakniety termostat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wojkowice wioska przed zjazdem na Wrocław wschodni trasa na Strzelin własnie ten koles chciał mi kilka razy sprzedac wakniety termostat Niestety na zakupy u nich trzeba się wybierać ze sporym bagażem doświadczeń i wiedzą , bo zdarza się czasami tak że oni sami nie wiedzą co sprzedają i czy jest to sprawne .... cenowo można u nich kupić dosyć tanio części do beemek ale najlepiej zawinąć autem do nich i sprawdzać na miejscu czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kojęcin pod Strzelinem, kolo sprowadza angliki na części663 859 785 byłem tam po wąż od ic ,mają sporo części do e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 bukowa slaska za namyslowem tel.0-880-370-651 w bukowie ma mój znajomy , ale przeważnie do starszych E30 i E34 sporo rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJKOWICE Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) AUTO-CZĘŚCI WOJKOWICE Witam, Części używane które sprzedajemy w większości objęte są GWARANCJĄ ROZRUCHOWĄ, właśnie po to żeby je sprawdzić więc nie zgodzę się z klubowiczem "MORDULEC" który twierdzi że na zakupy do Wojkowic trzeba się wybierać własnym samochodem celem przetestowania kupowanej części, nie podoba mi się też jego opinia - że sami nie wiemy co sprzedajemy - myślę że Kolega "MORDULEC" też nie jest WSZECHWIEDZĄCY ? Przyznam natomiast rację że warto mieć doświadczenie. Proszę zauważyć że części są używane i mają już swoje lata - chodzi o starsze modele jak E34 / E30 ... . Czasem coś będzie IDEALNE a czasem niestety NIE - dlatego jest GWARANCJA ROZRUCHOWA. Przy nowszych modelach raczej nie ma takich problemów, ale oczywiście też jest Gwarancja Rozruchowa. POSIADAMY CZĘŚCI DO BMW SERII: E30 / E36 / E34 / E39 / E38 / E46 / E65 Pracujemy od PN do PT w godzinach 9.00 - 18.00 , W soboty do godziny 14.00 Tel: 792-286-772 / 792-253-255 ZAPRASZAM Prowadzimy również sprzedaż wysyłkową - Kurier 7-ka Edytowane 28 Maja 2011 przez WOJKOWICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJKOWICE Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 własnie ten koles chciał mi kilka razy sprzedac wakniety termostat Witam, Dokładnie pamiętam tamtą sytuację i muszę stwierdzić że termostaty do DIESLA które oferowaliśmy były jak najbardziej sprawne, po Twojej wizycie wszystkie sprawdzaliśmy ponieważ to nierealne żeby kilka termostatów z różnych samochodów które jeździły "do końca" nagle przestało działać. Proszę przyjechać do Nas do Wojkowic to wytłumaczę o co chodzi, a nie pisać bzdury na forum że chciałem wcisnąć uszkodzoną część !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) Witam, Dokładnie pamiętam tamtą sytuację i muszę stwierdzić że termostaty do DIESLA które oferowaliśmy były jak najbardziej sprawne, po Twojej wizycie wszystkie sprawdzaliśmy ponieważ to nierealne żeby kilka termostatów z różnych samochodów które jeździły "do końca" nagle przestało działać. Proszę przyjechać do Nas do Wojkowic to wytłumaczę o co chodzi, a nie pisać bzdury na forum że chciałem wcisnąć uszkodzoną część !!! Pozdrawiam po to jet ten dział żeby poruszać takie tematy,nie twierdze ze celowo ktoś chciał mi wcisnąć szajs nie każdy musi znac sie na wszystkim,tak samo ja jak i ty nie wiedzieliśmy jak ma wyglądać dobrze działający(teraz mi juz wiadomo ze te kilka co miałeś nie byłz dobre przez kazdy w który sie dmuchnęło leciało powietrze bez oporu a nie powinno),za to w inchape wiedzieli i za kilkanaście złoty więcej zakupiłem nowy termostat,nie mam do ciebie żadnej urazy i jak będę czegoś potrzebował na pewno podjadę. Edytowane 29 Maja 2011 przez qolar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) A ja już do Wojkowic nie jeżdżę z resztą każdy jezdzi tam gdzie mu wygodniej. Kiedyś przez telefon ustawiliśmy się ,że przyjeżdzam po bibelocik(szukałem wielu pierdułekk do e34) i otrzymałem informację ,że jest ten o który pytam. Cen przez telefon nigdy nie usłyszałem choć prosiłem o cenę tzw"mniej więcej"żeby mieć pewien orient. Po części do szrotów jeżdzę osobiście,pojechałem więc. Nikt nie pamiętał ,że dzwoniłem(różnica między telefonem a przybyciem to 1h),nikt nie wiedział o takiej części,przeplatało się z pytaniem jak to wygląda,nie mamy takiej,-ręce mi opadły Stało sie tak dwa razy w naszej "współpracy" w odstępach mniej więcej 3 miesiecy. Z tym ,że w drugim przypadku jak przyjechałem to któryś z panów spierał się ze mną na zasadzie: -tak jak rozmawialiśmy dzisiaj przyjechałem po tą osłonę "ble ble ble"do e34 -konsternacja-aaaa tak proszę za mną (wędrujemy za budynek) pan szuka szuka szuka-na moje oko wyglądało ,że nie wie gdzie to leży bo co to za część to wiedział -proszę sobie tu poszukać -ja zaraz wrócę bo coś tam coś tam-ok przeczesuje regały jako człowiek któremu zależy na tej pierdółce i który w sumie pokonał dystans Jelcz-Wojkowice-Wojkowice Jelcz dla tej części. pan przychodzi z pytaniem "no i jak?" -odpowiadam że nie ma a przez telefon pan zapewniał ,że jest. -no ale jednak nie mamy tej osłony -dlaczego więc przez telefon zapewniał mnie pan ,że jest. -jak będzie to my panu zatrzymamy i damy znać Wytarłem ręcę i się pożegnałem. Moje zdanie takie-jedziesz po cały silnik to ok-wiedzą jaki i gdzzie i co. Jedziesz po bibelot to jesteś skazany na przeczesywanie regałów z dużym prawdopodobieństwem ze nie znajdziesz. takie grube rzeczy jak alternatory,kompresory,chłodnice to ok. Ja nawet najmniejsze duperelki zamawiam u Dzidka w Bukowej. Nie ma to jak rzucasz hasło przez telefon a koleś już wie co to,do czego służy,ile ma na stanie tych w lepszym stanie i tych w trochę gorszym i jaka cena) Po telefonie już wiemy wszystko a po przyjeżdzie graty te w lepszym stanie czekają na mnie przy czym jeśli chce to mogę pooglądać i poszperać za tymi tańszymi gorszymi.(ceny dobre i czasem dorzuca jakieś zaślepki w gratisach) Nierozumiem dlaczego WOJKOWICE się tak napinają w tym temacie-Opinia nie buduje się z nikąd-użytkowanie np e34/e30opiera się w dużej mierze też na demobilu z którego korzystamy.Jeżdzimy więc po okolicznych szrotach i stąd opinie Je byłem u Was jakieś 2 lata temu(od tamtej pory nie jeżdzę)mimo ,że do Was mam bliżej niż do bukowej położonej aż za Namysłowem. U Was jest potencjał-trzeba się troszkę ogarnąć i byłoby git Edytowane 29 Maja 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi