rembiii Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Od trzech miesiecy jestem wlascicielem nowej piatki (530d 2005r). Auto jest super ale uslysyalem ostatnio ze mozna z niej wyciagnac ksenony nie otwierajac maski. Co o tym sadzicie, czy jest to mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 niesadze, trzeba by pociac nozycami do blachy zderzak i przy wyrywaniu polamac uchwyty lamp(ktore mozna kupic w bmw , takie naprawcze.) ale nie sadze zeby wyrywali poniewaz obudowa lampy pewnie tez popeka przy wyrywaniu aczkolwiek jesli sa takie plotki to nie jest to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tzn. sprawa wygląda tak, jak zrobi to gówniarz to i tak mu nic ze zniszczonej lampy (bo zaczepy i mocowania urwie)a siły nie ma żeby odkręcicł reflektor bez otwarcia maski , ale jak zrobi to profesionalista to otworzy maskę od dołu i spokojnie odkręci lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 watpie w to ale halogeny mozna wyciagnac w 15 sekund wklada sie srubokret i wyskakuja, i tylko odpiac wtyczke. przynjamiej tak jest w e38, ja sie juz jedej pary tak pozbylem, ale za to mam teraz noweczki no i uwazaj na lusterka jak masz... fotochromowe bo tez kradna na potege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 watpie w toale halogeny mozna wyciagnac w 15 sekund wklada sie srubokret i wyskakuja, i tylko odpiac wtyczke. przynjamiej tak jest w e38, ja sie juz jedej pary tak pozbylem, ale za to mam teraz noweczki no i uwazaj na lusterka jak masz... bo tez kradna na potege racja Moj ojciec stracil 2 komplety , teraz kupil trzeci ale narazie leza w domu bo nie chce mu sie ich zakladac :mrgreen: Ale teraz jak juz je beda chcieli ukresc beda musieli z calym zderzakiem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi