Piter17 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 witam koledzy... moze glupie pytanie ale mozecie mi opisac do czego sa te krocce?? przewod od mapsensora mam podlaczony pod 1 plus trojnik do kolektora... a wiec do czego jest 2?? bo mam problem poniewaz nie moge zmniejszyc cisniena nizej niz 1,6 bara co moze byc przyczyna [ Dodano: 20 Grudzień 09, 17:20 ] [ Dodano: 21 Grudzień 09, 16:30 ] sam doszlem do wszystkiego po czasie.... wiec moze innym sie przyda... krociec nr 1 jest to wyjście zaworu bezpieczeństwa i według Zavoli powinien być podłączony też pod kolektror ssący, aczkolwiek nie wszyscy gazownicy nie polecają takie podłączenie ponieważ w wypadku jego zadziałania (,,puszczenia bąka,,)silnik jest zalewany gazem i gaśnie wiec lepiej nalozyc wezyk i wlozyc go gdzies w nadkole lub skierowac pod spod auta a numet 2 to podcisnienie temat zamkniety a moze informacja sie komus w przyszlosci przyda <bmw_1> :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi