Pitbull810614 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam wszystkich kolejny problem z moja wyscigowka Na zimnym silniku nie chce mi chodzic na wolnych obrotach tak jakby ssania nie zalanczal musze go gazowac to chodzi jak tylko zdejme noge z gazu to gasnie.Nie wiem gdzie jest czujnik odpowiedzialny za ssanie jakby mogl mi ktos podpowiedziec gdzie go szukac,ja przypuszczam ze to jest ten czujnik bo niekiedy go zapale i przez 1 min.chodzi normalnie po czym znowu spada i gasnie.Motor 320i 89r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 było 1528 razy na forum... sprawdź szczelność dolotu, a jak z nim wszystko jest ok to wyczyść silnik krokowy w benzynie ekstrakcyjnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Raczej czujnik temperatury Ci padł Skoro na zimnym nie ma wolnych pbrotów to tak jak mówisz nie ma "ssania" chociaz ssaniem tego bym nie nazwał. Sprawdż czujniki temp cieczy chłodzącej, pod kolektorem ssącym w głowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi