Gość Brzoza Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jak w temacie, podłączyłem pod kompa Bunie bo trakcja mi przestała działać i wykazało błąd- czujnik kąta skrętu, czy to oznacza że muszę kupić nowy czy np. coś mogło się w nim zepsuć, jakaś przerwa? Zaczeło się tak, że zapalała się kontrolka w trakcie jazdy ale gdy gasiłem silnik i odpaliłem ponownie to już nie świeciła się i tak było przez jakiś czas aż pewnego dnia zaświeciła się i nie zgasła:( Ktoś mial podobną sytuację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 w A-klasie np. pomogło wyczyszczenie czujnika z kurzu :gril: Niewiem czy ten działa podobnie ale może i tu pomoże <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Heh niby każdy pomysł jest dobry, może ktoś jeszcze miał cos podobnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi