yony Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 PROSZE O POMOC Zostal mi zabrany dowod rejestracyjny za brak pasa bezpieczenstwa na tylnej kanapie . Rok temu kupilem bez tylnego pasa az do czasu .Mechanizm pasa bezpieczenstwa widac w kanapie , tylko jest uciety . I mam zapytanie jak wyciagnac ,aby nie polamac z gory plastyku ? Za odpowiedz bardzo dziekuje .A w zamian moge napisac jakie sa objawy gdy jest uszkodzony czujnik polozenia walka rozrzadu, bo mialem z nim duze przeboje. yony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rok temu kupilem bez tylnego pasa az do czasu . yyy, ze co? Mechanizm pasa bezpieczenstwa widac w kanapie , tylko jest uciety . Masz dzielona kanape czy zwykla? Bo roznie sa wtedy pasy montowane. I mam zapytanie jak wyciagnac ,aby nie polamac z gory plastyku ? Ktory plastik masz na mysli? A w zamian moge napisac jakie sa objawy gdy jest uszkodzony czujnik polozenia walka rozrzadu, bo mialem z nim duze przeboje. Nic nie stoi na przeszkodzie zalozyc watek w odpowiednim dziale i opisac wlasne perypetie i przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 A w zamian moge napisac jakie sa objawy gdy jest uszkodzony czujnik polozenia walka rozrzadu, bo mialem z nim duze przeboje. to nie targowisko - tutaj nie "handlujemy" informacjami czy poradami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yony Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 gustuff, Mam kanapę dzieloną .A chodzi Mi o ten plastyk który jest na górze w kanapie . Chce wyjać pas aby nie połamać . Na Schrocie wyciągnął mechanik pokazał MI jak i połamał plastyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 sadze, ze zabral sie od d. strony. na moje (ale to nic pewnego, bo ani o tym nigdy nie czytalem, ani nie robilem) nalezy zdjac tylna oslone oparcia. sa tam po 2 okragle zaslepki albo wrecz 2 duze spinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi