Importer Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wlasnie bylem podlaczyc auto do komputera i znalazl sie "Blad 16, czujnik fazowy". Czy ktos sie orientuje co to jet? Auto to E36, 1991 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czujnik położenia wałka rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak wlasnie myslalem, ale chcialem sie upewnic. Wielkie dzieki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rozumiem że badałeś carsoftem.Auto na vanosie czy bez to podrzuce ci piny sterownika i następnym razem będziesz wiedział o co biega(carsoft prowadzi do pinu skąd pochodzi błąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Auto bez vanos. Nie wiem czym bylo badane, bo pojechalem na diagnostyke i tam badali. Niezbyt znam sie na tym. Wiem tyle co powiedzial diagnosta: czujnik abs lewy przod, sonda lambda i wlasnie ten czujnik fazowy. Czesci juz jada, a po wymianie mam jechac jeszcze raz na sprawdzenie i wykasowanie bledow. A tak poza tematem to kupujac auto trzeba w nie wlozyc kupe kasy, zeby doprowadzic do idealu, ale mam nadzieje, ze kiedys mi sie za to odwdzieczy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi