Kamil Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 koledzy jakim srodkiem nawoskować auto aby je zabezpieczyc przed zima?? czego używacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja kupiłem cos takiego nie dawno i jest efekt... na deszczu krople do góry uciekają http://moto.allegro.pl/item845541993_liqui_moly_glanz_spruhwachs_wosk_w_sprayu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja kupiłem cos takiego nie dawno a jakiś dobry wosk do zabezpieczenia lakieru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sorry że się przypierdzielam ale mógłbyś temat w odpowiednim dziale umieścić... później syf się robi na forum.. (poproś o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu..) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sorry że się przypierdzielam ale mógłbyś temat w odpowiednim dziale umieścić tak zgadzam sie z toba w 100% nawaliłem! przepraszam i prosze o przeniesienie tematu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja używam czegoś takiego: http://www.autokosmetyki.pl/carnauba_car_wax_wosk_carnauba_w_postaci_mleczka,p94.html łatwy w użyciu i długo trzyma wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A moze cos z Sonaxa? Wosku wprawdzie nie uzywalem,ale innych kosmetykow tej firmy tak i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Proponuje udac sie do ASO!!! Za ok 4-dyszki kupicie orginalny produkt podpisany przez BMW-mam, dziala super,poj. chyba 500ml,wystarczy min na 10 razy Maja tez tabletki do czystej wody do spryskiwasza!!! :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi