msauto Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jak jest z pisatą koła przedniego w e36, wiem że trzeba wymienić całą piastę z łożyskiem. Czy znacie inne rozwiązania? W jakich cenach jest cała piasta, chciałbym porównać ceny. Mam wymienić klientowi, ale chciałbym wiedzieć na przyszłość dla siebie. Mam przebieg ponad 360 tys. km i pewnie niedługo będę musiał również pomyśleć nad zakupem dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jeśli piasta nie jest zużyta, to nie ma potrzeby jej wymieniać. Wycisnąć łożysko i wprasować nowe. Co do ceny, to trzeba podzwonic po sklepach i popytać, bo rozbierzność może byc dość duża. Pozdrawiaqm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi