junior144 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Potrzebuje informacji na temat swapa (jak w tytule). posadziłem silnik na łapach z e30 m20 i niby pasuje. problem polega na tym, że nie wydaje mi się aby zmieściła się chłodnica i między ścianą grodziową a motorem nie ma miejscca. Wiem, że gdzieś na forum jest taki temat ale w domu nie posiadam neta a w pracy wiadomo jak to z czasem. Postaram się odwdzięczyć i z góry dziękuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja jestem po SWAPie ale na M52 Możesz spróbować visco i wiatrak z tds'a E30, ale głowy nie dam czy gwint na wale do visko jest taki sam jak w m42..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 chłodnica z E30 324 tez jest chyba węższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi