bartez Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 http://www.joemonster.org/art/12948/Mala_niespodzianka_podczas_przegladu lepiej po sprawdzajcie, czy u was nic sie nie zaganiezdzilo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Hehe. Dobrze że nie mam osłony pod silnikiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja nie mam osłony ;p ale mojemu kuzynowi kot sie zadomowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie ma to jak "regularny przeglad" Jak mialem malucha to zamieszkala tam mysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja ostatnio znalazłem kość koło filtra powietrza :shock: chyba w okolicy kuny grasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kolega w trasie w góry odkrył, że ma 2 upieczone szczury pod maską - ponoć zapach jaki zaczął dobiegać z wentylacji jest nie do zapomnienia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Znajomemu w polonezie notorycznie cos zjadało rurę papierową ( nie pamiętam od czego do czego szła), wymieniał na aluminiową i tak samo- tylko ze pogrywiona była. Aż w końcu wymienił samochód i broblem sie skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 heh mojemu tacie szczur pogryzł pół osłony silnika w maździe i przegryzł jakiś kabel ,mój tata nie mógł go znaleźć ,aż w końcu przegryzł jakiś przewód od chłodnicy.. i to był jego koniec bo się wkręcił w wisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 ...a mi juz dwa razy przegryzly kuny / tchorzofredki latajace po Biskupinie kable...ale to dawno temu w toyocie...gadalem z gosciem w sklepie to ponoc zapach tej mieszanki silikonowej, z ktorej sa wykonane kable, wabi je. W niemczech moj znajomy kupuje specjalne kable, ktore ponoc nie pachna tak ponetnie dla tych potworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 odświeżę kotleta, ktoś ma sprawdzony sposób na kuny/szczury itp.? na alledrogo są spraye LIQUI MOLY oraz ultradzwiekowe 12V odstraszacze ? wczoraj znowu znalazłem niespodziankę (widocznie sąsiedzi mieli żeberka na obiad) i nie chciałbym doczekać sytuacji z pogryzionymi kablami przewodami niektorzy maja inny patent: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co to jest wkładka do kibelka ?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dokładnie już od kilku osób słysałem, a i na forach sie przewija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Cholera wie , może zapach jest na tyle intensywny , że ich to odstrasza Ciekawy patent , otwierasz machę a tam .... morska bryza , albo zapach choinki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Smiech śmiechem, ale kumpel taki patent z NIemcowni przywiózł jakieś 3 lata temu. Był okres, że sporo aut z pogryzionym osprzętem spotykał właśnie za zachodnią granicą, aż natknął się na "WC-odstraszasz" i okazało się, że skuteczny. Głupio trochę wygląda, ale rzeczywiście działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 no to musze poszukać jakiś ładny zapach zanim wydam 100 na spray czy ultra dzwieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak to dziala to sposob super, widzialem jakis reportaz na ten temat, to lazili dookola auta i sypali jakims proszkiem, troche meczace wg mnie, a tutaj przy okazji domowych zakupow taki bajer sobie sprawic i mozna smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 też muszę zapodać taki ultrazapachowy morski odstraszacz w BMW Octavii raz w zimę po otwarciu maski ukazał mi się widok szczurka potem otwierając maskę na początku robiłem dużo hałasu przed podniesieniem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie wysmarowane wnętrze komory silnika jakimś ala smarem koloru czarnego ,który ma przeciwdziałać na kuny i inne zwierzaki.Kupiłem już tak wysmarowaną od gostka któremu kuna się zagnieździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 bultan chyba, że w ten sposób sprzedający ukrył wspawaną ćwiartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 bultan chyba, że w ten sposób sprzedający ukrył wspawaną ćwiartkę Też o tym pomyślałem jak byłem ją oglądać,wstrzymałem się jeszcze jeden dzionek żeby zebrać dodatkowe siły w postaci szwagra na powtórne oględziny z miernikami i po wizycie na stacji diagnostycznej wszystko wyszło ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 co do kostki do kibelka to zawsze można ją ukryć żeby się w oczy nie rzucała mojemu szefowi ostatnio coś wyżarło tempomat w e39 i wygłuszenie maski jakiś czas temu mieliśmy auto które od spodu było powiązane drutami i nie widzieliśmy co to do czasu aż nie znalazł się sterownik który po zamknięciu generował prąd na te druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W Oplu na wahaczu przez dwa tygodnie wietrzyło mi się jakieś ptaszydło, które zgarnąłem na drodze, nieźle śmierdziło! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ja kiedys w escorcie na kielichu szczura znalazlem, na dodatek bylo to hitem bo widzialo to kilku znajomych. nie wiem co on tam robil, ale wczesniej mialem pogryzione kable do swiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi