sulek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mam do sprzedania felgi stalowe z oponami zimowymi w oryginalnym rozmiarze BMW 205/60/15. Możliwość kupna również kołpaków do tych kół. 608-724-899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Z jakiego modelu BMW i jaka wysokośc bieżnika no i cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Koła są z mojego auta (E36 Copue 323i), w zeszłym roku jeszcze jeździłem na nich normalnie. Sprzedaję, bo zamontowałem hamulce z E46, które wymagają kół min. 17". Bieżnik to 6-6,5mm, hmm co do ceny chciałbym sprzedać felgi z oponami za 400 zł + ewentualnie kołpaki za dodatkowe 100 zł. Wydaje mi się, że to niewygórowana cena. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Preferowałbym odbiór osobisty we wro, choć jest możliwość wysłania kół kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 a jakiej firmy sa oponki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 opony zakupił jeszcze poprzedni właściciel, a co do marki do CHAMPIRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi