misiek_0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 idzie to jakos domowymi metodami naprawic chodzi mi oczywiscie o imobilaizer prosze o info krodki opis sytuacji posiadam 524 td jak przekrecam kluczyk w pozycje rozrusznik auto odpala jak tylko puszecze rozrusznik auto gasnie i tak w kolo zwieralem juz klemy itd problem dalej istnieje prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Imobilaizer można odłączyć w komputerku- koszt ok 500zł Jest programowany od nowa. Jesli chcesz wymieniać to musisz: kluczyk komputer imobilaizer wszystko z jednego samochodu, ten sam silnik i rocznik Przynajmiej tak jest w fordzie i vw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_0 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 a nie da sie tego jakos obejsc?? nie wywalajac 500 zl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pewnie jest jakas tansza metoda ale trzeba ją znac.... Moj brat w swojej e39 ma nawigacje plus TV. odblokowanie to koszt chyba 200zl a robil to jego znajomy okazalo sie ze do odblokowania trzeba bylo wcisnac kombinacje paru guzikow z nawigacji i juz sie odblokowalo 5sekund roboty... <bmw_1> pewnie podobnie jest u Ciebie ale niestety taka wiedza kosztuje :mrgreen: w tym przypadku 500zl moze ktos zrobi Ci taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Moze i jest. Ale wiedza jest bardzo cenna, a ja jej nie posiadałem A w moim przypadku kosztowała mnie 500zł (2dni) Oczywiści kazdy uczy sie na błędach- ale błędy też kosztują 9czasem bardzo drogo) Jak będziesz chciał dam Ci namiar do kolesia we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 U mnie jest fabryczny imo i nie idzie przekręcić rozrusznikiem a co dopiero żeby odpaliła i zgasła , jakiś strasznie dziwny ten twój imobilaizer ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bateria, rozkodowany? http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=1&t=22461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 tylko u mnie nie ma w kluczyku imobilaizera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 tylko u mnie nie ma w kluczyku imobilaizera Masz rozbieralny kluczyk? Jeśli masz immo to powinna być tam mała pastylka. Czy chodzi Ci o jakiś niestandardowy immobilizer? Skąd masz pewność że to on jest tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja u siebie z 11/94 w kluczyku jest tylko bateryjka- sprawdzał w maszynce czy jest i nie ma. W fordzie z 98r w kluczyku nie ma a ma zamontowany- nie rozumiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak jest elektroniczna pompa wtryskowa to stawiam na nastawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 w kluczyku napewno niema sprawdzalem na urzadzeniu a o nastawniku tez myslalem ale auto odpala i jak przytrzymasz rozrusznik to wkreca sie normalnie na obroty a jak puscisz kluczyk i bedzie on w pozycji on to auto gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wtym modelu wydaje mi sie ze immo jest w kompie i ma modul wykonawczy na rozruszniku,wiec auto dziala w pozycji rozrusznik,aby to obejść potrzebujesz kompa bez immo i trzeba wylaczyc ten modul na rozruszniku moze sprobuj tutaj spytac http://wroclaw.olx.pl/usuwanie-immobilizera-wroclaw-tel-790-444-979-iid-21883214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi