lysytaxi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam.powiedzcie proszę mi ile wam pali wasze auto z takim motorem jak mój.mam namyśli miasto takie jak WROCŁAW.pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 witaj kolego. w miescie,w korkach i ostro jezdzac i pod 17 dochodzi,normalnie to ok 11-12, na trasie jadac 90-120 mialem wynik 6,3 na odcinku ponad 300 km. wez poprawke na automat i "piatke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Diesel 17 ?? !!!!!!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 6.7-8,6 ale 11l nie przekroczy nawet przy 210km/h non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Znajomy ma E39 3.0D i w miescie pali mu w granicach 10l/100km. Miasto Gorzów Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 dzięki za odpowiedzi,chętnie jeszcze poczytam.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Kolego "M3" 3-litry powoduje pewne spalanie,ja nie chce autka sprzedac,odpisuje tylko na pytanie.Moze ktos ma,sprobuj... :mrgreen: A 210???? to fakt,malo pali-8-9-masz kolego prywatne lotnisko????,bo ja musze placic za to 16pln za przejechanie 60-kilometrow,stojac na bramkach 10min!!! BMW nie jast autkiem dla ludzi-szacunek-ktorzy sa oszczedni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 e34 530 V8. Automat, w miescie 17-18 litrow na setke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 e46 330d - bujanie po mieście 8,5 litra.7er jest cięższe więc pewnie spali trochę więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 zalałem po korek wyszło że pali10.9 miasto, a komputer pokazał 11.7 Myślałem że komputer zaniża a tu niespodzianka powtórzę to jeszcze z dwa razy.zobaczymy co pokaże. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kolego "M3" 3-litry powoduje pewne spalanie,ja nie chce autka sprzedac,odpisuje tylko na pytanie.Moze ktos ma,sprobuj... :mrgreen: A 210???? to fakt,malo pali-8-9-masz kolego prywatne lotnisko????,bo ja musze placic za to 16pln za przejechanie 60-kilometrow,stojac na bramkach 10min!!! BMW nie jast autkiem dla ludzi-szacunek-ktorzy sa oszczedni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie mam prywatnego lotniska hehe ale od strony Monachium do Wrocka jest parę kilometrow i nic nie trzeba placic extra.Buma to kombi 3.0d seria 184km 130 tys przebiegu 5 biegow manual waży też swoje ponad 1600kg podczas jazdy mieszanej agresywnej na banie 140-230kmh spala ponizej 10l jesli chodzi o auta nigdy nie bylem oszczednyi moje motto to:ile wleje tyle spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi