Sopelos Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Siemanko! Mam takie pytanko ponieważ zaczynam zbierac kaske na zrobienie mojej e34 na ''laleczke'' I mam teraz pytanie Ile może kosztowac oczywiście +/- Piaskowanie , ew. zabezpieczenie przeciw rdzy.. i malowanie całej e34 turaska.. W sumie becia nie potrzebuje malowania , ale gdzie nie gdzie sa małe ''bąbelki'' oraz na dzwiach posiada miejsce jakby ''zwarzonego'' lakieru.. No chyba że cena będzie na prawde duża.. będzie się trzeba zadowolic polerka... i malowaniem przedniego zderzaczka.. <bmw_1> a za zaoszczędzone pieniądze wstawic jakiś ''gwint'' :mrgreen: Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Może ktoś za 4tys ją pomaluje ale chyba nie. co do konserwacji to we własnym zakresie możesz, a o piaskowaniu zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelos Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czyzby koszta piaskowania sa aż tak duże ? Rozumiem że trzeba wyjąc dosłownie wszystko z samochodu.. Ale potem jaki efekt ! :gril: A moze jednak ktoś piaskował swoje autko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czyzby koszta piaskowania sa aż tak duże ? Rozumiem że trzeba wyjąc dosłownie wszystko z samochodu.. Ale potem jaki efekt ! :gril: A moze jednak ktoś piaskował swoje autko ? Nie chodzi o koszta tylko o efekt pogiętych blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ale po co chcesz piaskowac całą bude ?? przeciez wystarczy poprawic parchy a reszte zmatowic i polakierowac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Po piaskowaniu zostaje w fabrycznych spawach budy wiele drobinek i masz murowane ogniska rdzy gratis do usługi więc raczej blacharki się nie piaskuje ale jak ktoś chce to oczywiście jego wybór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelos Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to o takich efektach ubocznych nie słyszałem.. No ale przecież to tylko lepiej bo hajsik zostaje w kieszeni ! Ale na razie z braku wiekszych nakładów pieniędzy są inne priorytety Wielkie dzięki za info <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 W pracy miałem możliwość piaskowania kół-jeśli za długo przytrzymasz pistolet to robią sie wżery a co dopiero na blaszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Co do malowania całości to nie wiem ile. Ale cały element to ok 250-300zł z polerką zamontowany na gotowo. W całości można sie targować oczywiście. Ja maluje np za 200 błotniki drzwi. dachy maski ok 250zł - mam rabat Ceny poszły strasznie w górę, głównie baza- sam czuje na portwelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 hmm gdzie malujesz za taką cenę bo jak jesteś zadowolony to daj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 koło sw. katarzyny- ale to jest osobista "zniżka". Samochodzików juz kilka malowałem po dzwonach i zadowoliny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat551 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 niepiaskuj niewarto wrzery sie porobia i bendzie lipa lepiej dobry podklad i po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi