bartez Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 swietny filmik, sweitne auta, super muzyka, mam nadzieje, ze wiekszosc nie widziala tego filmiku.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Widzieć widziałem, zresztą mam w Ulubionych, ale przyznam ze: swietny filmik, sweitne auta, super muzyka/quote]Auta z BMW Syndykat to po prostu coś pięknego Od siebie wrzucę coś jeszcze w tym klimacie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 jak by ktoś był chętny pooglądać kilka fotek z german fest tarnów "zakończenie sezonu" to zapraszam do mojego albumu: http://buli027.fotosik.pl/albumy/705920.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja bym dorzucił do tego jeszcze teN filmik i zobaczcie fote na 1:16 min. kozak zdjęcie :!: naprawde mega :!: uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi