danieltca Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 jak wymienic zarowki wewnatrz auta kolo lusterka z przodu. chodzi mi czy sa jakies srobki, zaczepy itp . nie chce nic urwac dlatego pytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Siemka.Z reguly wszystkie takie rzeczy odbywaja sie na zasadzie podwazenia plastiku elementem metalowym tudziez pokrytym warstwa ochronna aby zapobiedz ewentualnym uszkodzeniom... Podwaz srubolem i wyskoczy.twardo siedza bo swoje lata maja.(jezeli nie widac srubek :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Tak jak pisze Tomski.Podważasz delikatnie małym śrubokrętem i po sprawie.Nic nie trzeba odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 wlasnie w tym problem ze nie da sie tego bialego plastiku odczepic. odginam go i nic . nie ma zadnych srobek itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zmienialem w swojej e34 zarowki wewnatrz ,wiem ze tez ciasno bylo i sie balem.Sprobuj moze na boki tzn, moze to byc wysowane,w lewo czy w prawo. HALO chlopaki z e34 niech ktos sprawdzi u siebie i pomoze koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Są dwa wkręty które trzeba odkręcić z tyłu, podważając mało nie połamałem u siebie przy wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zmienialem w swojej e34 zarowki wewnatrz ,wiem ze tez ciasno bylo i sie balem.Sprobuj moze na boki tzn, moze to byc wysowane,w lewo czy w prawo.HALO chlopaki z e34 niech ktos sprawdzi u siebie i pomoze koledze moje pytanie dotyczy oswietlenia w e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 moje pytanie dotyczy oswietlenia w e46 :oops: sorry kierowalem sie modelem auta z twojego profilu.. Ale by bylo..pourywalbys cala podsufitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi