danieltca Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 witam . posiadam bmw e46 rocznik 2000 przed liftem . mam pytanie czy regulacja wysokości światel przednich dziala tylko na lewą strone (kierowcy) czy na dwie. bo u mnie podnosi sie tylko lewy reflektor . czy moze cos nie działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Chodzi Ci o elektryczna regulacje swiatel? jesli tak to na obie strony powinno dzialac. Tak samo jest chyba jesli chodzi o poziomowanie xenona.... Masz halogeny czy xenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Sprawdź przy lampie może odłączył się tylko kabelek. Jeśli nie to coś z silniczkiem od regulacji jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Napewno musza "chodzic" obie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja tak miałem po montażu ringów.Nie podłączyłem jednego przewodu i poziomowała się tylko jedna lampa.Podążaj tym śladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Chodzi Ci o elektryczna regulacje swiatel? jesli tak to na obie strony powinno dzialac. Tak samo jest chyba jesli chodzi o poziomowanie xenona.... Masz halogeny czy xenony? tak chodzi mi o elektryczna regulacje swiateł. nie mam xenonow ; mam halogeny. i reguluje sie tylko lewa strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 w tej lampie co niechodzi sprawdz styki wyczysc przeczysc sprawdz przejscia elektryczne jesli nie pomoze podlacz napiecie do silnicza jesli nie zadziala wymien silnik powinno smiagac <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi