streetracer! Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam! Mam pytanko odnośnie ubezpieczenia zakupionego samochodu. Generalnie chodzi o to czy mogę jako dowód posiadania zniżek przedstawić ksero starej polisy czy musi być zaświadczenie z poprzedniej firmy ubezpieczeniowej? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Musisz posiadać aktualne zaświadczenie o przebiegu ubezpieczenia z lat poprzednich. Chociaż nawiasem mówiąc nie jest im to niezbędne i możesz spróbować z samym kserem starej polisy, zależy jak trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ok. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 wystarczy ze zawzesz umowe w systemie direct tam jest na słowo i nie musisz przedstawiac nawet kserokopii starej polisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Zony samochod mam ubezpieczony w MTU (Moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe, czy jakos tam...). Malo to, ze nie zadali zaswiadczen z innej ubezpieczalni, to babka podpowiadala mi co powienienem zrobic zeby miec dodatkowe znizki. U nas na poczcie maja swojego przedstawiciela. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Najtańsze ubezpieczenie na rynku dla kierowcy poniżej 25 roku życia to TUW (Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych) za 2.5L płacę na rok 450zł przy pełnych zniżkach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 a ja jestem ubezpieczony w inter risku i za 4.0 płace 600zł na rok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie tylko wiek ma znaczenie przy zniżkach , brane są jeszcze inne składowe tj. to gdzie pojazd jest zarejestrowany. Więc ubezpieczenie - ubezpieczeniu nierówne. Osobiście płacę 520 zł za 2 litry w MTU, pojazd zarejestrowany we Wrocławiu, ful zniżek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Obyśmy jak najdłużej zachowali komplet zniżek <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie chcę nikogo zmartwić, ale coś ostatnio trąbili w TV o podwyżkach ubezpieczenia OC od stycznia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A kij im w plecy <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie tylko wiek ma znaczenie przy zniżkach , brane są jeszcze inne składowe tj. to gdzie pojazd jest zarejestrowany. Więc ubezpieczenie - ubezpieczeniu nierówne. Osobiście płacę 520 zł za 2 litry w MTU, pojazd zarejestrowany we Wrocławiu, ful zniżek . Ja w Jelczu-Laskowicach w MTU i za 2,0 płace 300Pln więć w dużych aglomeracjach jest drożej bo i większy ruch i potencjalnie wieksze prawdopodobieństwo kolizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter20 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 pare dni temu przyszlo mi odnowienie polisy w mbanku. 670 za caly rok, auto ma dw na tablicach.. aha, nie mam jeszcze pelnych znizek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi