Biedron Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Kocham BMW za styl który ma fabryczna linia. Ja osobiście bym tak maszyny nie odpicował!!! Ale szacun dla wlaściciela za naklad pracy i $$$ wniesione w ten projekt. Jednak ja wole klasyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Ja zrobiłbym inaczej zderzaki i fele bym zostawił.. Edytowane 16 Lutego 2010 przez Adam PZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Najciekawsze premiery targów SEMA w Las Vegas - Mototok.pl wiejski niewiejski tuning? inne marki. Las Vegas, największe targi tuningowe Sema Show Edytowane 4 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi