maciek-bmw320 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Co o nim myślicie A może z naszymi furkami? [ Dodano: 27 Listopad 09, 19:39 ] [ Dodano: 27 Listopad 09, 19:41 ] [ Dodano: 27 Listopad 09, 19:47 ] [ Dodano: 27 Listopad 09, 19:48 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jeśli komuś szkoda kasy na kalendarz robiony u fotografa, to może sobie dowolnie stuningować i samemu wydrukować. Ale ja osobiście uważam że raz do roku można zainwestować te 30-40zł na pożądny kalendarz robiony profesjonalnie u fotografa by cieszył oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Co o nim myślicie kalendarz z fotkami z internetu to żadna rewelacja po drugie primo, po co wrzucasz załączniki jak na upartego można sobie je teraz podrukować pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 mysle ze fajny pomysl by sposrod naszych aut wybrac kilka i umiescic je w takim kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 mysle ze fajny pomysl by sposrod naszych aut wybrac kilka i umiescic je w takim kalendarzu A ja myślę że już za późno na organizacje takich pomysłów. Mamy już grudzień więc do 2010r niewiele zostało, nie zdąży się zrobić tego na większą skalę. Jedyne co pozostaje to zęby ten komu się spodoba zrobił to we własnym zakresie / samemu wydrukował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jeśli komuś szkoda kasy na kalendarz robiony u fotografa, to może sobie dowolnie stuningować i samemu wydrukować. Ale ja osobiście uważam że raz do roku można zainwestować te 30-40zł na pożądny kalendarz robiony profesjonalnie u fotografa by cieszył oko. Zakładając ten temat miałam na myśli zrobienie kalendarza z autami klubowiczów i terminami spotów w przyszłości i profesjonalnie a to co przedstawiłem to tylko przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A ja myślę że już za późno na organizacje takich pomysłów. W serwisach BMW dostepne sa oryginalne kalendarze.Przynajmniej u mnie tak jest. Ja w zeszlym roku dostalem kalendarz za free. Ale juz za kalendarz np.BMW Motorsport trzeba wylozyc ok.10-do 15 EUR. ....to taka propozycja dla tych,ktorzy chca miec kalendarz BMW. ....albo zrobic tak jak napisal Kosa, samemu wydrukowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi