Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gra ktoś w CMR4???? Bo może by jakąś partyjkę na sieci zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a teraz szukam chetnych na partyjke Counter-strike'a. Jest na to moze ktos chetny? O matko , rok temu gralem w to profesjonalnie , klany czolowka polski , turnieje , itd Nie graj w to ta gra ryje beret . Ja po 3 latach gry w to , zmienilem sie o 360stopni ... !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tak wiem ze mial super pomysl , ja gralem w to wiecej w sumie niz 3 lata . Od wersji 1.5 , pozniej wyszla 1.6 ktora miala juz znaczne zmiany w stylu gry inny recoil , inne mapy , a teraz proboja wstawic wersje sourc , ktora ma niezle wymagania moj dawny komp od sponsorow AMD 64 3200 , na 1gb ramu , i karcie radku x800 256 MB , w sourcie mial niecaale 70-80fps , co dla mnie bylo smieszne bo pol roku temu ten komp byl nawet niezlym sprzetem , co nie zmienia faktu ze jak narazie na 1,6 wszyscy nadal pykaja , w stanach na wiekszych turniejach grywaja jak anrazie jedynie sourca ale tam to sa nagrody dochodzace do 120 tys dolcow za samego CS nie mowiac o innych grach . Ryje beret , chodzi mi o to ze jak pograsz dluzej w ta gre zaczniesz sie robic nerwowy itd grajac oczywiscie w sieci , na roznych serwerach zacznie trafiac na dzieci ( doslownie dzieci ) 16 letnie ktore mysla ze sa zajebiscie zajebiste i jak ty cos zrobisz zle zepsujesz akcje takie dziecko potrafi Ci napisac na SAY " ty lamusie , ty zerowcu , wypierd** grac z botami itd" po czy jak spotkasz takiego gnoja na lanie-trunieju to albo sie chowa za tatusiem , albo Cie przeprasza niemal na kolanach :mrgreen: Ta gra to straszny nalog , jak sie pogra dluzej i sie zaklimatyzuje w klanach turniejach Pomimo ze nie gram w nia dokladnie od grudnia 2005 , nadal mam czasem chec pograc w ta gre , ale naszczescie sprzedalem myszke , sluchawki , podkladke i inne bajery profesjonalne , nawet kompa mam juz celowo za slabego na ta gierke , takze zeby teraz wrocic do niej musial bym wydac grubo ponad 3 tys :mrgreen: , oraz znowu conajmniej pol roku grac zeby wrocic do formy Dobra to ja juz nie zanudzam :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a ma ktoś z forumowiczy może taką gre jak GTR :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Kiedyś to i ja właśnie śmigałem dużo ale w CMR4 na sieci, w klanach nie grałem chociaz byłem o krok. Ale grać w klanie to już trzeba mnóstwo czasu na to poświęcić ;-) A wracając do tematu..... o CSie to sobie załóżcie inny topik :!: <bmw_4> Kumpel gra w CS to mogę go zapytać o namiary na jakieś sensowne serwery. Tak wogóle to przejście Colina to pikuś z tym co dzieje się na sieci i chyba każdy kto miał przyjemność w obojętnie jaką grę grać w sieci to doskonale wie :mrgreen: Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no ja bym chętnie pograł w colina na komputerze ale mój ''mega-sprzęt'' nie daje sobie rady nawet z tetrisem :cry: chodż kiedyś dosyc ostro grałem na konsoli w 1 i 2 happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja sie zastanawiam nad powrotem do CS :mrgreen: Tylko najpierw by trzeba bylo kupe kasy na sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja sie zastanawiam nad powrotem do CS :mrgreen: Tylko najpierw by trzeba bylo kupe kasy na sprzet w Tibie sobie pograj :mrgreen: :arrow: www.tibia.pl :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 tibia nudna , gralem kiedys i posprzedawalem postacie po 400 zl :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 a ja zdecydowanie zrywam z CS-em! kurcze juz chwilami bylem blisko nałogu jak zesmy ze wspollokatorem grali do 4tej rano a na 7.30 mielismy zajecia i co dziwne ze im wczesniej mielismy nastepnego dnia wstac tym dluzej gralismy A ostrzegalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi