bartez Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...ja tam sie boje wiercenie przerobek itd. wierze tylko w to co fabryka wypuscila,,,wiem ze to bardzo radykalne podejscie, ale uwazam, ze mozna znalezc zawsze zloty srodek miedzy wygladem a bezpieczenstwem (inne felgi), niekonicznie kosztem tego drugiego...ale mowia tez ze alkohol szkodzi, wiec moze bajki wciskam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Importer, wytlumacz moze dlaczego ten temat nie ma nic wspolnego z tuningiem Tuning to ulepszanie. ...czy moze nie ma sie czym chwalic... Nie ma sie czym chwalic, ot poprostu zwykle auta, ale tylko na czesciach z najwyzszej polki, a nie jakas chinszczyzna, czy jeszcze gorzej przerobki. myslalem o tym, ale to dodatkowe koszta... Zeby myslec o tuningu to trzeba miec "gruby portfel", bo w przeciwnym wypadku wychodzi cos co sie nazywa "wiejski tuning". [ Dodano: 6 Grudzień 09, 07:51 ] tazunio, mogles napisac w tytule, ze oczekujesz tylko pozytywnych opinii o tych felgach, a wtedy nie wypowiadalbym sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Importer, Ja jednak będę się upierał że to jest tuning (choć nie bardzo przepadam za tym słowem), bo z czysto kosmetycznego punktu widzenia samochód by na tym zyskał a nie stracił... :wink: dlatego umieściłem temat w dziale "tuning wizualny" :wink: ale dosyć przepychanki słownej... <bmw_2> szanuje twoje zdanie, ale się nie do końca z nim zgadzam tak czy siak - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 tazunio, <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Panowie,tak czytam i mysle,czy nie prosciej i bezpieczniej znalesc odpowiednie felgi do tego rozstawu,co "wystaja "? Jak odpukac kolo sie urwie i szczeli kogos w kiepelko to spacerek po celi murowany <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nom, sprawa felg rozwiazana nie bedzie nawiercanych, przyszly sezon przejezdze na innej feldze (juz ja wiezie Mikolaj ) a po przyszlym pomysle o Amerykanskiej podrobce BBS, jaka znalazlem na tamtejszym ebayu oryginalne rozstawy, kolorow i wzorow jest sporo, wygladaja jak orygianly cena (z przesylka, jesli dobrze zrozumialem ) podobna do nawiercanych, ale co nowe to nowe ps. moze ktos bardziej zapanbrat z angielsim jazykiem, posle maila do tego goscia z zapytaniem: czy podana cena jest ze komplet czy za szt., czy istnieje mozliwosc kupna 2 felg 7,5 cala i 2 felg 9 cali i czy wysle przesylke do polski ? moze ktos sie dolaczy ? stawiam vodke Luksuswa 8) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/16-Wheels-4x100-ESM-Style-002-Fit-VW-BMW-E21-E30-SCION_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem43982e372dQQitemZ290315974445QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_47725wt_2050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zapytałem jak odpowie to odpiszę. z tego co pisze gość: (automat) powinien odpisać 1 do 2 dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dziekowac bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Please visit this item # 290315974089 SHIPPING AND HANDLING ONLY TO POLAND VIA AIR FREIGHT DB SCHENKER (www.dbschenkerusa.com) IS $295.00 US DOLLARS (To Your Country International Airport Only!). THANKS FOR YOUR INTEREST, Sales @ EuroStopUSA 818.341.9903 P.S. S&H RATE QUOTE DOES NOT INCLUDE CUSTOMS AND BROKERAGE FEES! DOOR TO DOOR SERVICE VIA USPS INTERNATIONAL PRIORITY MAIL IS $545.00 USD. - eurostopusa to jest to co odpisał nie napisał nic o szerokości i cenie czy za sztukę czy komplet zapytam raz jeszcze. [ Dodano: 18 Grudzień 09, 14:31 ] tutaj masz 2x7.5 cala i 2x9cali. Także myślę ,że o to Ci chodziło. czyli masz 895 dolarów plus 295 przesyłka czyli razem 1190 zielonych przy obecnym kursie dolata daje Ci to około 3450zł (popytaj znajomych w USA jak masz takich bo przesyłka morska będzie tańsza, Tzn. kupujesz z eBay i sprzedawca dostarcza na terenie USA ,a znajomy lub rodzina wysyłają Ci drogą morską i gdzieś po miesiącu będzie u Ciebie. 290315974089 This is for 2-16x7.5 and 2-16x9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 dzieki mat, mam rodzinkę w kanadzie, poproszę ich aby Mi pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 odnowię troszkę temat, chciałbym nawiercić u siebie drugi rozstaw w futurach czy to bezpieczny zabieg ? zna ktoś ogarniętego tokarza co potrafi takie coś zrobić dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 zabieg bezpeczny i czesto stosowany... jedyna osobe jaka moge Ci polecic to Fabian z Warszawy - robil to mi i ogarnie to bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi