Tomek v8 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) F10 Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Tomek v8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ehh... Nie wiem jakie macie odczucia,ale ja się już w tym wszystkim gubie, trochę Audi, trochę Lexusa... czy to tak musi wyglądać w dzisiejszych czasach ? Mieszane uczucia pytanie_bmw Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ehh...Nie wiem jakie macie odczucia,ale ja się już w tym wszystkim gubie, trochę Audi, trochę Lexusa... czy to tak musi wyglądać w dzisiejszych czasach ? Mieszane uczucia pytanie_bmw Pozdrawiam <bmw_2> Co do wypowiedzi kolegi wyżej jestem tego samego zdania. Nie ma to jak poprzednie modele do E38, E34 włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jak na trendy panujące teraz mi się podoba, bo to ładne autko ale bmw to to nie przypomina za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 jeden wielki misz masz .....ja juz te roznice wyczuwam nawet troche w modelu E46, ktory moim zdaniem jest jeszcze ok, ale traci powoli swoja charakterystyczna dusze BMW ..... no ale takie sa wspolczesne trendy, nikt nie chce kupowac kanciakow jak E30 czy E36, wszyscy teraz kszataly oble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Filmik : http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/nowe-bmw-serii-5-na-filmie,1429429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 tez nie jestem zachwycony ale nie powiem ze jest szpetna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam Piekne autko!!! kanciaki rowniez mi sie podobaja ale szczeze do pracy chce dojechac szybko i komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Filmik : http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/nowe-bmw-serii-5-na-filmie,1429429 Nowe 5 Jakos nie Wywarlo namnie duzego wrazenia Jak dlamnie Tylko E39 I E60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ja tez nie jestem szczegolnie zachwycony... mieszanka luksusowych samochodow. niestety teraz juz kolejne modele beda coraz bardziej odchodzily od klasycznyh brył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakadym Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 na poczatku e60 tez sie nikomu nie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A mi sie podoba, jedyne co mi sie nie podoba, to roznica miedzy 3ka, 5tka i 7ka... jak dla mnie roznia sie tylko wielkoscia, laik z daleka nie odrozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) M5 [video=youtube;dNiu1r_PZLE] testy nowego M5 [video=youtube;6aTbyxc9Ko0] Edytowane 24 Maja 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No ale jak dla mnie to niestety naped na 4 buty w eMce to troche lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 to może być dobre jak będzie odłączalne ze można na sam tył cisnąc tez bo np w deszczu czy jak śnieg sypnie to taka emka nic nie pojeździsz a jak ma włączone na 4 kola napęd to na pewno jest około 70% mocy na tył i 30 na przód tak jak u mnie tylko ze ja mam stały nieraz tez bym sobie to odłączył napewno sie to sprawdzi a tak patrząc na wszystkie inne najszybsze super samochody to 4x4 standard choć wiadomo bmw to z góry tył napęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 [video=youtube;vUtlaGwxDrQ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odkopię mega stary temat ale pochwalę się co dziś spotkałem w drodze na rynek [ATTACH=CONFIG]28340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28343[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Auto super,kolor taki sobie,przynajmniej na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kolor totalna porażka, ale jak kto woli, nie zwraca na siebie aż tak uwagi. Nie jest zła ta Mka kiedyś przejeżdzała obok mnie i pięęęękny dzwiek z wydechu usłyszałem. Odrobinę za mało agresywnie wygląda F10 jak na Mke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przepiękne :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobuumir Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 cudownie, i jeszcze ten AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi