bari03 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam Czy ktoś z szanownych czytelników zna, lub mógłby wskazać jakiegoś elektronika, który rozwiązałby mój problem. Radio oryginalne z małą nawigacją do E46 z rocznika 2002 włącza się i wyłącza samo. Myślalem, że jest to problem radia, twierdzę jednak, że może to być wina wyjścia z komputera, albo kabli... Jestem z Poznania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja znam jednego.Mówią o nim 5oul Znajdziesz go na forum. Lepszego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Myślalem, że jest to problem radia, Jest to możliwe... oglądałeś radio? Nie ma na nim śladów korozji albo zaśniedziałych zacieków na obudowie? że może to być wina wyjścia z komputera, albo kabli z wyjściem z komputera raczej tego nie łączyłbym (ale wykluczać takiej opcji też nie można), skupiłbym się na kostkach do radia i wzmacniacza. Kolega Filip miał podobny problem w swojej E39. Poszukaj na forum napewno post znajdziesz.Lepszego nie znam. hehehe a znasz jakiegoś innego bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi