pio55 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Czy mozna zamontowac oponki zimowe o rozmiarze 185/65/15 na felgi o szerokosci 7.5 cala???? zakładał juz ktos moze opony w takiej konfiguracji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 mysle ze bedzie troche za waska opona na taka felge. Podobny dylemat mialem ostatnio jak myslalem nad zalozeniem opony 225 na felge 10,5 cala, w koncu odpuscilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No własnie też mi sie wydaje ze to za wąska opona na taka felge ale poprostu mam 4sz zimówek w rozmiaze 185/65/15 i chciałem je załozyc na alusy na zime.Nie wiem co mam robic poradzcie cos!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 pamiętam ze w swojej ex e30 tez miałem taki problem...dostałem super opony po taniemu a miałem tylko alu właśnie 7,5'...moj wulkanizator miał pewne problemy potrzebował mojej pomocy i strzału z akumulatora ale założył bardziej męczył sie zakładając 215/40 na felge 9J :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Kup sobie stalówki na zime-czasem ludzie 15 oddają za grosze. A na standardowe stalówki takie oponki wchodza idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Jak byś chciał mam takie stalówki na stanie x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi