2fast4you Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam panowie mam pytanko jakie powinny byc obroty na biegu jalowym?? mam e30 silnik m40 1.8i na luzie pokazuje mi 700-800 obr./min a strzalka od ekonomizera wchodzi na koniec skali (za 20l) sa takie biale kwadraty-prostokaty czy to normalne??? jak jest u was?? pozdro pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wszystko w porządku chasa mam tak samo <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 tzn. silnik nierówno chodzi? bo jak nie,to po prostu może masz poduszkę pod silnikiem zużytą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 nie silnik chodzi rowno tylko minimalnie faluje praktycznie nie slychac gdy wzrastaja lub spadaja obroty ale to pikus mialem wczesniej lade 2107 wiec bez porownania hahah wiec z ta temp to normalka?? mam auto od tyg pozniej podrzuce fotki pozdro <bmw_1> jak na razie jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 nie silnik chodzi rowno tylko minimalnie faluje praktycznie nie slychac gdy wzrastaja lub spadaja obroty ale to pikus mialem wczesniej lade 2107 wiec bez porownania hahah wiec z ta temp to normalka?? mam auto od tyg pozniej podrzuce fotki pozdro <bmw_1> jak na razie jest gitara jaka temp.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jezeli na biegu jałowym Ci faluja obroty to silniczek krokowy mozesz sprobowac wymyc , lub masz go do wymiany , co do obrotow na biegu jałowym o ile pamiec mnie nie myli powinne byc 650 - 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi