btk19 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Mam do sprzedania fotele i kanape tylną razem z boczkami do BMW e34 kombi,ewentualnie mógłbym sie zamienic na takie same fotele tylko ze do sedana, bo mi nie pasują,jakby ktos miał na wymiane albo chciał kupic to pisac gg. 2405743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 daj fotki i cenę na maila kierone@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 jesli mat nie bedzie bral to uderz do chiccoo, wiem ze on szukal kompletu do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Pisałem dzis do btk19, ale bez odpowiedzi do tej chwili A jestem zainteresowany poważnie i mam pieniążki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 nic nie odpisał mi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btk19 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Sorry ze nie odpisałem ale nie spojrzalem ze to jest forum Wroclawskie a ja jestem z Białej Podlaskiej, wiec wątpie zeby to wam sie opłacalo jak byscie chcieli przyjechac i obejrzec siedzenia.Sorry pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A aparatu nie ma w bialej podlaskiej? Wysylka kurierem wyszlaby w okolicach 150zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btk19 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jestescie zainteresowani nadal czy juz nie bo jednak bym sprzedał jak najszybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Chłopie hektary są do ćiebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btk19 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Mozna jakos wysłac kurierem czy cos wszystko da sie załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 podeślij cenę i fotki zobaczymy. kierone@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btk19 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 zrobie fotki i wysle ci jutro i cene sie ustali :)jesli bedziesz zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wyjatkowo malo konkretnie sie z toba handluje. Juz od 19 listopada prosza o foty. Zachowanie jakbys mial w nosie czy sprzedasz czy nie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btk19 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 sorry ale nadal jestes zainteresowany tą skórą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 sorry ale nadal jestes zainteresowany tą skórą ? Tak nadal WSZYSCY jesteśmy tylko foty dawaj, bp bez nich biznesu nie ubijesz- chiccoo@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi