Pecet Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam! odpowiedź na to pytanie pomoże mi rozstrzygnąć zakład <bmw_1> Czy silnik 3.0i w Oplu Omedze A pochodzi od BMW ? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wydaje mi sie, ze nie... :roll: 2.5 diesel jest na licencji BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Szukalem i nic nie znalazlem wiec podzielam zdanie tazunia iz motor 3.0 nie ma nic wspolnego z bmw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dobra, ja również podzielam takie zdanie, dzięki za pomoc Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W oplu był 3.0 V6 , a w BMW R6 więc raczej to jakiś mit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W oplu był 3.0 V6 , a w BMW R6 więc raczej to jakiś mit to jest odpowiedz na to pytanie ...dokladniej odpowiadajac MV6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi