///M3 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 tak sie zastanawiam panowie ... uwielbiam e36 coupe allleeee w M3 ! jak myslicie co lepiej wybrać ? 3.0 286km czy 3.2 321km ? jezdziłem duzo własnie tą 3.0 286 zrobiłem nią wiele kilometrów i naprawde jest to dla mnie najlepszy samochod pod słońcem na dodatek wcale nie jest paliwożerny jesli sie ją traktuje tak jak trzeba bo w przeciwnym przypadku wskazówka poziomu paliwa doslownie w oczach spada w miescie spaliła mi 17 l ! jadac delikatniutko a tym 3.2 nie jezdziłem nawet na pasazera wiec moze ktos wie ? podzieli sie opinia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Motor 3.2 w ogolnych opiniach jest duzo szybszy,zywotniejszy i mniej awaryjny. Ogolnie jest lepszy. Napeno 3.0 ma mocniejsza skrzynie biegow. Tyle co moge powiedziec, Moje osobiste zdanie-3.2 jest nieporownywalnie lepszym wyborem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Moim zdaniem również 3.2, niby 200ccm, ale robi duuuużą różnicę Zresztą jak szaleć to szaleć no nie <bmw_2> Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 a propos M3 : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8607423 stoi we wroclawiu w komisie kolo OLOWkA I KREDKI ....ogladalem ja, wyglada niezle, zero TJUNINGOW no i cena spadla z 30tys do 25tys....ciekawe dlaczego....17l w miescie przy lekkim traktowaniu :shock: zdecydowanie nie na polskie realia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 tą M3 z wrocławia ogladałem lampy z tyłu jakas chinska podróbka 3 razy bylem za 3 razem odpalili i na zimnym motorze nie odpalanym wieki od razu w pizdziec dostala git majonez poprostu 17 l to spalanie wyszlo nie najgorsze kiedy przy kacie pewnie z 35 brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item822890973_bmw_m3.html tez nie daleko happy_bmw happy_bmw :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Czyli ta z Wrocka sugerujesz ze lipa czy w miare daje rade?? Mówie o tej zoltej,jak w p***de dostala na zimno?? odpalili i kat czy co?? Znajomy pracuje w zakladzie na Opolskiej w ktorym Ci goscie z pod "olowka i kredki" te fury do stanu sprzedazowego doprowadzaja i mowie wam ze idzie rzezba i waly zeby nie naprawic a zamaskowac defekty. Dam przyklad-przywiezli mietka"okulara" 3.2CDi z rozwalonym dolem silnika.Kazali sprawdzic co jest ,czy miska czy cos powazniejszego i sprawa byla jasna. Ma byc zamaskowane,nie naprawione!!! I tak robia ponoc zawsze,jak najtanszym kosztem tylko ukryc defekty ale jakby kto pytal to igielka-perfekt stan :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 tak jak napisalem olewaja te auta 2 razy nie odpalili brak aku. potem podlaczyli ją do gniazdka odpalili i od razu na obroty ( pokazywal mi w ten sposob ze nie dymi z wydechu ) tą żoltą mke wstawil na komis jakis młody szczyl sadzac po tym ze te lampy z tyłu to chinska podróba pewnie miala dzwona i nie jednego... ogolnie zaniedbana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item822890973_bmw_m3.html tez nie daleko happy_bmw happy_bmw :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> <bmw_3> auto znajomego, zdecydowanie polecam, malowal ją całą oprocz dachu, tylko z racji odswiezenia lakieru, naprawde auto godne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 CABRIO 1.8iWysłany: Wczoraj 14:38 a propos M3 : http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8607423 stoi we wroclawiu w komisie kolo OLOWkA I KREDKI ....ogladalem ja, wyglada niezle, zero TJUNINGOW no i cena spadla z 30tys do 25tys....ciekawe dlaczego....17l w miescie przy lekkim traktowaniu :shock: zdecydowanie nie na polskie realia mieszkam w akademiku obok tego komisu,emka pojawiła się na wiosnę tego roku i jakoś ciągle stoi.Oglądałem ją pare razy i jak dla mnie to jakaś podejrzana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 tak jak mowilem to jest kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi