Forest Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 EDU polar dla Teresy do odebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Tomek v8, Edu mam dobrą wiadomośc. Wasze polary będą gotowe na środę. Wreszcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 juhuuuuuuuuuu happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw. Sczerze powiem,ze mialem juz obawy czy zdaze jeszcze zanim sie ociepli w nim pochodzic. Ale teraz juz jestem spokojny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 to fajnie brat sie ucieszyl napewno w tym tyg odbiore go od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Tomek, Edu polary już są u mnie. Edu - dostaniesz swój na grillu w Skarbim, Tomek - przekażę Kosie do wysłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Albo i wczesniej bo mozliwe ze jutro bede jechal przez olawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Tomek, Edu polary już są u mnie. Edu - dostaniesz swój na grillu w Skarbim, Tomek - przekażę Kosie do wysłania. OK dzieki. A kiedy mniej wiecej przekazesz je Kosie ? Zalezy mi na czasie bo moja siostra przyjezdza do mnie na swieta i podrzucilaby mi je odrazu. Fajnie by bylo jakby w przyszlym tygodniu zostaly wyslane. Jak nie to juz d..a blada.Pewnie dostane je na nastepne swieta.....:sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 W niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Forest jest możliwość zamówienia jeszcze polarków? Jeden dla mnie, a drugi na "mniejszą osobę" nosi M/L- dwa męskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jeśli chodzi o polary to cały czas są dostępne ale męskie w kolorach czarnym i habrowym są bardzo ciężkie do trafienia. Białe, zielone, żółte i czerwone są dostępne od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Interesowały by mnie dwa w kolorze habrowym. Jeden dla mnie- noszę XL (normalnie), a drugi dla znajomego który wpisuje się do klubu postury bardziej zblizone do 5oul więc ok M/L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) mowa o modelu meskim Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez chiccoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mogę zamówić dla Ciebie habrowe ale uprzedzam, że może to potrwać...Jakie nicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Hm.. Forest to i ja bym na jeden czarny sie pisal jak jest taka mozliwosc ?? Z rozmiarem to normalnie XL bo mam 191 wzrostu ,czyli idac Waszym tropem L bylaby w sam raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Fores a dało by radę na zlot- gostyń mieć odbiór? I jakia cena- zmieniło coś się? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Chicco i Maras. Cena jest taka sama. Jeśli chcecie je zamówić to będą najwcześniej za 3 tygodnie (czarne i habrowe). A znając sytuację może się to jeszcze przeciągnąć. Niestety akurat te dwa kolory są rozchwytywane. Jeśli się zdecydujecie to dajcie mi znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Jakiś czas temu byłem z 5oulem w tej firmie z Namysłowa. Gośc przygotował trochę asortymentu na lato. Niektóre rzeczy pokazywałem w Gostyniu. Zamówiłem dla siebie dwie połówki. Wyglądają tak : Koszulka polo gramatura:220-230 g/m2100% czesankowej bawełny ring spun Haft na kołnierzyku Haft na ramieniu Haft na piersi Dostępne kolory : http://www.jnpolska.pl/oferta/koszulki-polo/jn021.html Koszulka na gotowo z haftami wyjdzie na gotowo - 50 zł. Zrezygnowaliśmy z haftu na plecach jak w przypadku polarów bo w kontakcie ze skórą będzie powodował poczucie dyskomfortu. Zamówiłem też damską polówkę dla Młodej, gdy tylko ją dostanę zrobię fotki i wrzucę na forum. Firma James&Nicholson ma spory wybór ubrań, między innymi polary które pokazywałem w Gostyniu. Są lepszej jakości niż te z firmy Adler ale cena też jest wyższa - sam polar - 130 zł, z haftami wg wcześniejszego wzoru - 160 zł. Czapka z daszkiem - we wzorze jest nic fluorescensyjna ale oczywiście można użyc dowolnego koloru - 20 zł Jeśli będzie ktoś zainteresowany koszulką/polarem (z tej nowej firmy lub tymi wcześniejszymi z Adlera)/czapeczkami/ lub pozostałymi artykułami przedstawionymi na stronie James&Nicholson proszę pisac w temacie. Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klolo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ja byłbym zainteresowany czapką i polówką tylko czy te polówki są białe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ja byłbym zainteresowany czapką i polówką tylko czy te polówki są białe?? Tak, polówki są białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Forest a jak cenowo te koszulki i czapy, bo nie podałeś tej istotnej informacji. Biała/ czarna- jedna cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) :shock::shock::shock: Chicco czytaj między wierszami Koszulka na gotowo z haftami wyjdzie na gotowo - 50 zł. Czapka z daszkiem - we wzorze jest nic fluorescensyjna ale oczywiście można użyc dowolnego koloru - 20 zł :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Męskie w każdym kolorze są po 50 zł, damskie po 40 zł. Mam już koszulkę Młodej ale zostawiłem w bagażniku razem z dwoma polarami, jutro zrobię fotki i wrzucę. Co do polarów Adlera - skończył się sezon jesienno-zimowy więc w magazynach mają wszystkie kolory i rozmiary. Edytowane 6 Maja 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Lijo tak jak prosiłeś zamówiłem Ci czarny polar rozmiar L. Jutro dostanę katalog to zrobię Ci fotki byś zobaczył jak wyglądają te polówki o których rozmawialiśmy. Generalnie facet poleca dwa rodzaje - jedne z haftem wyjdą po 30 zł, drugie po 35. Jak będę już miał zdjęcia to zamieszczę tutaj i powiesz mi które chcesz wziąć. POLARY SĄ DOSTĘPNE WE WSZYSTKICH ROZMIARACH I KOLORACH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Z logo BMW i nickiem na piersi (mniam:mrgreen:), na kołnierzyku i ramieniu DSCN2154.jpg DSCN2157.jpg DSCN2179.jpg DSCN2185.JPG DSCN2189.jpg Edytowane 10 Maja 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Forest to moze zrób tak w jednym poscie zrzutke wszystkich ciuchów ktore mozna zamówic (Opis + Fotka + Cena) i zrobiło by sie jakies takie wieksze zamówienie sezon letni co raz blizej , pusci sie maila do wszystkich z informacją , zrobi liste i zamówisz za jednym razem wieksza ilosc bo takie pykanie po jednej sztuce to troche uciązliwe chyba jest dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie ma sprawy Marcin, zrobię jak proponujesz. Trochę bałaganu narobiłem w tych postach, na samym początku pokazane polary, troche dalej czapeczki, teraz koszulki. Nawet gdyby ktoś był zainteresowany kupnem to pewnie musi się tego naszukać w temacie Co do zamawiania po jednej sztuce - jakoś dam radę, pracuję z gościem z Namysłowa więc na bieżąco przekazuję mu kasę a on przywozi mi gotowe ciuchy. Ale nie ma problema, możemy zrobić jakieś większe zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi