Forest Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mała korekta 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8. FRYCIU - wzór męski Kolor czarny rozmiar L z nickiem ( jakieś dane do przelewu kasy na pw proszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ehh: Wysłany: 22 Listopad 09, 21:26 podaje nr konta do przedpłat: 81 1140 2017 0000 4102 0059 2493 Koselski Krzysztof Ul. Słowiańska 11b/13 Łagiewniki 58-210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 j noszę XL, polar też mam XL i jest git, bardziej będę go nosił jako okrycie wierzchnie na jakąś bluzę czy coś więc lepiej dla mnie jak jest troszkę luźniejszypozdr Kosa ile masz wzrostu ? ja mam 197 cm :mrgreen: i kurcze nie wiem jaki rozmiar wybrac :roll: boje sie ze XXXL bedzie na mnie leżał jak worek ...... :shock: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 JUz Sie poprawiam happy_bmw happy_bmw happy_bmw <bmw_2> <bmw_2> 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XLz nickiem .I Dla Brata z nickiem "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8. FRYCIU - wzór męski Kolor czarny rozmiar L z nickiem ( jakieś dane do przelewu kasy na pw proszę ) _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 jest znany jakiś termin kiedy można się spodziewać polarów :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Kosa ile masz wzrostu ? około 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 jest znany jakiś termin kiedy można się spodziewać polarów :?: :?: Gdy Kosa zbierze siano, firma wykona polary. Czas realizacji dla około 20-tu sztuk - 5 dni roboczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 zamowienie bedziemy skladac chyba we wtorek, jutro napisze kto wplacil pozdr na chwilę obecną potwierdzam wpłaty: 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. nick Heno 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XLz nickiem .I Dla Brata z nickiem "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8. FRYCIU - wzór męski Kolor czarny rozmiar L z nickiem ( jakieś dane do przelewu kasy na pw proszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj wpłaciłem pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja tez dzisiaj wplacilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 zamowienie bedziemy skladac chyba we wtorek, jutro napisze kto wplacil pozdr na chwilę obecną potwierdzam wpłaty: 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. nick Heno 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XLz nickiem .I Dla Brata z nickiem "Trolu"wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8. FRYCIU - wzór męski Kolor czarny rozmiar L z nickiem ( jakieś dane do przelewu kasy na pw proszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 jeszzce tylko pieniążki od edu: 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. nick Heno 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XLz nickiem .I Dla Brata z nickiem "Trolu "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8. FRYCIU - wzór męski Kolor czarny rozmiar L z nickiem ( jakieś dane do przelewu kasy na pw proszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Powinny juz byc W Twych Rekach Wczoraj zrobilem przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Polary zamówione. Powinny być gotowe do końca przyszłego tygodnia. Jest tylko problem z czarnymi, rozm. XL (Edu i Paweł). Nie ma ich obecnie w firmie Adler, będą dostępne dopiero w styczniu. [ Dodano: 11 Grudzień 09, 09:33 ] Chyba, że chłopaki zamówią jednak rozmiar L. Ja swój polar oddałem mojemu braciakowi (Forest Junior). Ci którzy byli na tuningowiski 2009 widzieli go, jest większy niz Edu a polar jest na niego w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To Zdaje Sie Na Ciebie Forest uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw To Prosze Rozmiar "L" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Koledzy bardzo mi przykro ale osoby które zamówiły męskie polary w rozmiarze L i w kolorze chaber też będą musiały poczekać do stycznia. Nie ma ich w tej firmie Adler. Mają być w styczniu i wtedy zostaną wykonane. Przepraszam Was w moim imieniu, że nastąpi opóźnienie. W razie pytań piszcie tutaj lub dzwońcie bezpośrednio do tej firmy z Namysłowa. Sprawę będę na bieżąco monitorował i dam znać gdy tylko będą gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Trudno nie Twoja wina będziemy czekać tzn ja będę ale skoro to z ich winy i nie mają towary który oferują niech zejdą z ceny za zwłokę <bmw_4> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 wiadomo coś już o polarach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Polary poza tymi których obecnie nie ma i trzeba poczekac do stycznia zostały wykonane i przekazane Śliwie. Kosa dotarły do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Polary poza tymi których obecnie nie ma i trzeba poczekac do stycznia zostały wykonane i przekazane Śliwie. A co z moimi?Ja zamowilem czarny i chabrowy. Chyba bedzie najlepiej jak wyslesz mi obydwa razem, wtedy nie bede musial dosylac dodatkowej kasy na przesylke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja przeekazalem wszystkie polary kosie na niedzielnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) mam polary które miały być zrobione bez opóźnień tj. Tomek szt 1, Pola, Edu, Fryciu Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Email z dzisiaj : Witam Panie Sebastianie! Nie mam dobrych wieści co do zaległych polarów tzn. w kolorze czarnym będą dopiero na 10 lutego natomiast chabrowe polarki to mogą być nawet za dwa miesiące. Jeśli to możliwe proszę się skontaktować z kolegami i zapytać czy chcą czekać tak długo a może ktoś zdecyduje się na inny kolor. Rozmiar L dostępny jest w kolorach: biały, żółty, zielony i czerwony natomiast rozmiar XL w kolorze: białym, żółtym i czerwonym. Pozdrawiam! ........................................ ARS HAFT Haft komputerowy Anna Roll-Stafij ul.Łączańska 11, pok.29 46-100 Namysłów Panowie określcie się co i jak (poczekacie, wybieracie inny kolor, zwrócić Wam kasę). Pozdro Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 dobra to niech będzie czarny L (bez nicka z przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi