Forest Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Jest możliwośc wykonania polarów klubowych.Sam haft kosztuje 45 zł i firma może go wykonac na dowolnej odzieży którą się dostarczy.Jest też opcja by zrobic polary klubowe w cenie 105 zł za męski (haft z przodu i z tyłu) oraz damski w cenie 85 zł.Poniżej foty dostępnych kolorów oraz gotowego wyrobu. [ Dodano: 15 Listopad 09, 23:17 ] Foty DSCN1314.jpg DSCN1315.jpg skanowanie0003.jpg DSC09478.jpg DSCN1314.jpg DSCN1315.jpg skanowanie0003.jpg DSC09478.jpg Edytowane 11 Lutego 2010 przez Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A Gdzie Sa Dresy ????? uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_1> <bmw_1> To Ja Prosze Dwa Gotowe Polarki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 noo całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ewentualne zamówienia proszę kierowac do naszego głównego "zakupowca" Kosy który uprzejmie zgodził się zając sprawą.Od razu mówię,że lepiej zamówic rozmiar o jeden mniejszy niż normalnie nosicie bo ta czeska rozmiarówka jest jakaś z kosmosu.Edu ta firma może Ci wyhaftowac logo na Twoim ulubionym dresie w cenie 45 zł (przód i tył) ze srebrną nitką w napisie MAXBIMMER.Za drobną opłatą dołożą pewnie haft kastetu lub bejsbola :mrgreen: [ Dodano: 16 Listopad 09, 14:52 ] Tu macie link do strony z pełnym asortymentem odzieży tej firmy http://adler.info/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Forest Ty jaki brałeś XL czy L :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja brałem L i uważam,że jest za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Albo ty Jestes Zamaly happy_bmw happy_bmw happy_bmw bmw_beer W Praniu Sie Zejdzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> :drunk: bmw_beer [ Dodano: 17 Listopad 09, 13:59 ] A Co do TEgo dresika nie jest glupi pomysl :cool: :cool: :cool: happy_bmw <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Z tą rozmiarówką to faktycznie jaja są Mierzyłem Foresta L-kę i jest za duża a S-ka Młodej minimalnie za mała więc Mka byłaby w sam raz. Kobietom odrazu poleciłbym te damskie kroje(bez wstawek) bo w Sce ze wstawkami się utopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 standardowo lista kto jaki nick na polarze rozmiar kolor, później wpłaty : 1....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 a jest możliwośc takiego haftu na kamizelce dmuchanej?? i czy mozna podeslac wlasny polar?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tak mozna podesłac własny polar. Zrobią Ci haft na czym tylko zechcesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M z nikiem Heno ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 a jest możliwośc takiego haftu na kamizelce dmuchanej?? i czy mozna podeslac wlasny polar?? Mam propozycję.Kosa zajmie się zamówieniem polarów dla osób chętnych.A wszyscy którzy chcą haft z logo Maxbimmera na dresie (pozdro Edu :mrgreen: ),bezrękawniku,śpiworze,ręczniku,tapicerce samochodowej,itd,itd (hafty wykonują na każdym rodzaju materiału) - niech kontaktują się bezpośrednio z firmą. ARS HAFT Haft komputerowy Anna Roll-Stafij ul.Bolesława Chrobrego 29AB 46-100 Namysłów email : ars-haft@wp.p tel : 500542890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) [ Dodano: 22 Listopad 09, 13:38 ] Acha,no i gdzie moge przeslac kase?Do Ciebie Forest, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Acha,no i gdzie moge przeslac kase?Do Ciebie Forest, ? Najpierw robimy listę chętnych na polary.Gdy będzie około 20-tu Kosa poda numer swojego konta,zbierze wpłaty i zamówi polary.Trzy sprawy : 1. Obecnie w znaczku BMW zastosowana jest srebrna nitka.Myślę, że biała będzie lepsza - będzie przypominało oryginał. 2. Obecna wielkośc znaczka to 7,5 cm - wydaje mi się za duży.Proponuję by go zmniejszyc do 6 cm. 3. Są rodzaje unisex i damskie.Młoda zamówiła czerwony unisex rozm.S (będzie pasował na osobę która nosi rozmiar M) i jest na nią za duży.Jeśli ktoś chce taki kupic,sprzedamy polar Młodej za 80 zł (standardowa cena 105 zł).Firma zmieni nadruk z Młoda na nick chętnego.Zapewniają, że nie będzie śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 podaje nr konta do przedpłat: 81 1140 2017 0000 4102 0059 2493 Koselski Krzysztof Ul. Słowiańska 11b/13 Łagiewniki 58-210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Z tą rozmiarówką to faktycznie jaja sąMierzyłem Foresta L-kę i jest za duża a S-ka Młodej minimalnie za mała więc Mka byłaby w sam raz. Ja normalnie nosze XL,to L-ka bedzie chyba w sam raz co? Czy lepiej zamowic M-ke pytanie_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 TABELA ROZMIARÓW Męska odzież Rozmiar Wysokość postawy w cm Obwód klatki piersiowej w cm XS 156-164 78-86 S 156-164 86-94 M 164-172 94-102 L 172-180 102-110 XL 180-188 110-118 XXL 188-196 118-129 XXXL 188-196 129-141 Damska odzież Rozmiar Wysokość postawy w cm Obwód klatki piersiowej w cm XS 156 74-82 s 160 82-90 M 164 90-98 L 168 98-107 XL 172 107-119 XXL 176 119-131 [ Dodano: 23 Listopad 09, 18:51 ] Mam 176 cm i rozmiar "L" jest na mnie za duży.Jeśli chciałbym założyc polar pod kurtkę to byłby juz problem.Dziki i ja mierzyliśmy rozmiar "S" i był minimalnie na mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 j noszę XL, polar też mam XL i jest git, bardziej będę go nosił jako okrycie wierzchnie na jakąś bluzę czy coś więc lepiej dla mnie jak jest troszkę luźniejszy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8.Forest - czarny, rozm. "M" z nickiem Forest [ Dodano: 2 Grudzień 09, 08:01 ] Prosimy by zainteresowani zakupem polarów zaczęli już przesyłać siano Kosie bo chcielibyśmy pod koniec następnego tygodnia złożyć zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 1.Pola- wzór damski czerwony ( bez czarnych wstawek) roz. M 2. Heno - wzór męski czarny roz. M ps. na stronce producenta jest rozmiarówka można sobie zmierzyć 3.Edu. wzór męski kolor czarny roz.XL.I Dla Brata "Czoma "wzór męski kolor chabrowy roz "L" 4.pawelo85-wzór męski kolor chabrowy roz. L /dla mnie bez nicka z przodu tylko śmigło / 5.Tomekv8-2sztuki-wzor meski chabrowy i czarny roz.L/dla mnie z nickiem ale bez v8 (narazie nie aktualne,a do M52B20 nie pasuje chyba,ze zmienie nick na Tomek bez v8) 6.Paweł - wzór męski kolor czarny roz. XL 7.Karolcia - wzór damski kolor niebieski ( bez czarnych wstawek) roz. S 8.Forest - czarny, rozm. "M" z nickiem Forest 9.Młoda - wzór damski czerwony rozmiar M ( bez czarnych wstawek) z nickiem Młoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi