woz Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ogladalem. Gdyby ktos mi zaproponowal nowego m5 zebym go znowu obejrzal, to chyba dalej bym jezdzil moim skromnym e34 kombiakiem Jeden z najwiekszych szmelcow jakie wyplynelo ze stanow od dluzszego czasu, wiec z reka na sercu nikomu nie polecam. A tak btw Forest jak tam, byles na tym w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Byłem dzisiaj z Młodą i 5oul'em.Był też Palkosz z Ciotką.Mi się poodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 bajeczka ale efekty są rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Typowo amerykańskie kino... nie można wymagać zbyt wiele, nie mniej jednak efekty specjalne robiły wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja się nie wybieram bo jestem za duży na animacje , chyba że jakieś Hentai ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Efekty specjalne, owszem. Daja rade uklon_bmw Ale cala reszta, moim zdaniem typowo amerykanskie do potegi Amerykanski prezydent (oczywiscie czarnoskory zeby na dzien dobry podkreslic wielkie serce niejakiego Abame z Kenii :lol: ) zostaje z ludzmi by zginac, wszyscy prezydenci swiata nagle za tym, by wpuscic 400 000 ludzi na poklad bo koles opowiedzial smutna historie, samochody wyjezdzajace z rozpedzonych samolotow zeby dojechac do arki. Hehe, przynajmniej cos sie dzialo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja polecam film "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"- jak dla mnie rewelacja uklon_bmw Gatunek filmu to thiller i faktycznie trzyma w napięciu. Film nakręcony na podstawie ksiązki, pierwsza część słynnej trylogii nieżyjącego już Stieg'a Larsson'a, Szweda. Naprawdę polecam, oczywiście jak dla mnie książka jest lepsza niż film, ale myślę,że nie zmarnujecie czasu oglądajac ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 2012-Dno!!! Przykro mi to stwierdzic,jestem wielkim fanem kina i nieukrywam iz w wielu ekranizacjach doszukuje sie czegos wiecej jak powierzchniowego przeslania to ten film mimo niezliczonych efektow mowiac delikatnie nie spelnil oczekiwan i jest wielkim przegranym. Napewno niejednemu sie spodoba lecz jesli mowa o filmach tego gatunku jestem w stanie podac ciekawsze tytuly.Nie koniecznie z pierwszych stron wielkiego ekranu lecz rownie dobrze zrobione i z duzo ciekawszym scenariuszem. Pola-torrent idzie,mam nadzieje ze jeszcze dzis zobacze filmik zaproponowany przez ciebie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja polecam film "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"- jak dla mnie rewelacja uklon_bmw Gatunek filmu to thiller i faktycznie trzyma w napięciu.Film nakręcony na podstawie ksiązki, pierwsza część słynnej trylogii nieżyjącego już Stieg'a Larsson'a, Szweda. Naprawdę polecam, oczywiście jak dla mnie książka jest lepsza niż film, ale myślę,że nie zmarnujecie czasu oglądajac ten film Racja Zamiast "2012" obejrzyjcie sobie "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", to jest porządne kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lepiej przeczytać najpierw książkę, która jest bardzo wciąąąąąąągająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Gdyby nie te efekty to całe kino słyszałoby moje chrapanie. Kumpela po jakiś 30min. to w gierkę w fonie grała. Po prostu git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ogladalem...niskobudzetowy przereklamowany nudny film...szkoda plyty na ktorej to wypalilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi