Kamil Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 moja bemka dziwnie jakoś stoi tył niby ok siedzi w nadkolu ale przód jest dziwnie wysoko. pewnie trzeba wymienić spreżyny tylko jakie? i czy odrazu 4 czy tylko na przód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Zacznijmy od tego czy masz serie czy samochodzik na glebie- zawieszenie zmienione. Jeśli standart to "usiadły"- zmęczenie materiału i wygląda jak łódka Standart chcesz to tył wymień tylko, zmniejszyć prześwit to proponuje kpl (x4)- bo przód będzie twardy, a tył miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszonn Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 mi tez tylnie koło sa w nadkolu a przednie troche wyzej ale to normalne w tych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Zacznijmy od tego czy masz serie czy samochodzik na glebie nic mi o tym nie wiadomo! raczej to jest zwykłe seryjne zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi