streetracer! Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam! Wpisuje kod do radia BMW BAVARIA C BUSINESS, po czym wszystkie pola jednoczesnie mrugna i nic. moze ktos wie jak sie zatwierdza czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ja mam BMW BAVARIA C BUSINESS RDS i wystarczy wpisać poprawny kod żeby radio się uruchomiło. Musisz mieć zły kod i dlatego nic się nie dzieje albo źle go wpisujesz. Prawidłowe wpisanie np. kodu 3526 jest wtedy gdy klawisze pierwszy naciśniesz 3 razy drugi 5, trzeci 2 a czwarty 6. Jeżeli nie zadziała to kod na pewno jest nie poprawny. Powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 aha :wink: a ja poprostu mam klawisze do dziewieciu i wprowadzałem normalnie jak 3 to naciskałem trzeci klawisz jak piec to piaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tak jak Predator pisze, tyle razy wciskasz jaką masz cyferkę, ale u mnie się zatwierdzało takim trójkątem, to chyba PLAY był. Może dlatego, że stare radio, na kasety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 u mnie jest tak ze nie da sie pare razy wcisnac jedynke bo wtedy mi wbija trzy jedynki. u mnie radio działa tak ze jak nacisne 8 to odrazu wskakuje 8 i przełacza na nastepne pole... mam generator kodów do bmw beckera, ale wygenerowany kod nie działa ma ktos jakis pomysł na kod? to jest numer z radia: BE 0774 B 7608155 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 To od razu trzeba było mówić ze Becker, jedna z liczb w tym kalkulatorze jest za mała lub zadurza o 1 musisz po prostu metoda prób i błędów popróbować, jak sprawdzę która liczba u mnie się nie zgadzała to dam ci znać. druga cyfra w moim kodzie się nie zgadzała tzn kalkulator twierdził ze jest 6 a było 7, tu masz adres do mojego tematu z kiedyś http://www.forum.maxbimmer.pl/topics22/prosze-o-rozkodowanie-radia-vt9482.htm. Może u ciebie tez tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 cos link nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 cos link nie dziala? http://www.forum.maxbimmer.pl/topics22/prosze-o-rozkodowanie-radia-vt9482.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Pomocy! wpisałem już mase kodów a na radiu dalej code.... czy ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Pomocy! wpisałem już mase kodów a na radiu dalej code.... czy ktoś pomoże? Ja swoje wysłałem do odkodowania do nich http://www.pisi.com.pl/ , 120 zl i masz radyjko odkodowane za 3dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 za 120 zł to mozna takie 4 kupic :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak uważasz ze 120 to dla ciebie za dużo to kup inne bo kodu nikt ci tu nie wyczaruje, chciałeś pomocy to ci pomogłem jak mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ok. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 a jak świeci Ci się CODE to wogóle mozesz coś wpisywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tak. swieci code i mam 4 pola. sciagnałem kalkulator i wygenerowalem kod, ale niestety nie działa. Wpisywałem też kody znalezione na innych forach rzekomo do tego modelu radia ale też nic Nie chce płacic za rozkodowanie bo to jednak stary kaseciak. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi