janusz318i Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam mam kłopot,nie świeci tak jak powinno.Da się to naprawić? gdzie mogę kupić takie żaróweczki?czy całość trzeba wymienic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 na pewno od dublowania tematu samo się nie naprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 kolego,temat nie jest dublowany!! pytania są inne,chyba że nie czytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A co to znaczy "nie swieci tak jak powinno"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A co to znaczy "nie swieci tak jak powinno"? jak widać na zdjęciu nr.1 wyświetlacz nie jest podświetlony jednakowo,około 5 żarówek nie świeci,nie umiem nigdzie ich dostać Myślałem że coś podpowiecie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Myślałem że coś podpowiecie kolego, jasna sprawa, że podpowiemy... żarówki kupisz w każdym sklepie z elektroniką np na ul. Dworcowej koło dworca PKP. Jednak musisz wiedzieć jakiej mocy są te żarówki i na jakie napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Musisz kupic podobne ksztaltem,ktore beda pasowaly,moc swiatla musisz sprawdzic na oko,bo takich samych diod nie dobierzesz ,wymieniasz wszystkie. Napiecie sprawdzasz na pinach miernikiem(pewnie ok 1.2v) i kupujesz takie same Pamietaj ze dioda to nie zarowka,jak wlozysz odwrotnie to nie bedzie swiecic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 zanieś to jakiemuś elektronikowi, grosze Cię skasują a będzie pełna satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi